Bir Günlüğüne Çalıştığı Takside Gaspçı Dehşeti Yaşadı - Son Dakika
Güncel

Bir Günlüğüne Çalıştığı Takside Gaspçı Dehşeti Yaşadı

Bir Günlüğüne Çalıştığı Takside Gaspçı Dehşeti Yaşadı

Aydın'da yaşayan 37 yaşındaki Haluk Aydın, arkadaşına yardım için taksisinde çalıştığı gün, gaspçı dehşetiyle karşılaştı.

11.11.2015 17:11

Aydın'da yaşayan 37 yaşındaki Haluk Aydın, arkadaşına yardım için taksisinde çalıştığı gün, gaspçı dehşetiyle karşılaştı. Boynundan bıçaklanan Aydın, ağır yaralandı. Yakalanarak gözaltına alınan 22 yaşındaki zanlı M.A.G.'nin ifadesinde, gezmek için İstanbul'a gitmek istediğini; ancak parası olmadığı için böyle bir şey yaptığını söylediği öğrenildi.

Olay, dün saat 23.45'de Aydın- Muğla Karayolu Ovaeymir Kavşağı'nda meydana geldi. Koçarlı İlçe Tarım Müdürlüğü'nde görevli gıda mühendisi Haluk Aydın, arkadaşı Hasan Alpnar'a yardım etmek amacıyla taksisinde bir günlüğüne çalışmak için anlaştı. Haluk Aydın, dün akşam direksiyon başına geçti. Eski garajdan M.A.G. adlı yolcuyu alan Haluk Aydın, yönetimindeki 09 T 0058 plakalı taksiyle Otobüs Terminali'ne doğru yola çıktı. Yaklaşık 2 kilometre sonra Ovaeymir Kavşağı yakınlarına geldiklerinde M.A.G., Haluk Aydın'dan taksiyi durdurmasını istedi.

Erkek berberi olduğu öğrenilen M.A.G., iddiaya göre, üzerindeki ekmek bıçağını çıkarttı. Haluk Aydın'dan tüm parayı vermesini istedi. Haluk Aydın'ın kabul etmemesi üzerine boğuşma yaşandı. Boynundan yaralanmasına rağmen araçtan inmeyi başaran Aydın, çevreden yardım istedi. Esnaf taksinin yanına koşarken; zanlı ile Aydın araç dışında da kısa bir süre boğuştu. Aldığı bıçak yarasına dayanamayan Haluk Aydın, kanlar içinde yere yığıldı. Kaçmak isteyen M.A.G. esnaf tarafından yakalandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı Aydın'ı ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Haluk Aydın'ın hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alınan M.A.G., emniyete götürüldü.

Zanlının sorgusunda, canının sıkkın olduğunu, gezmek için İstanbul'a gitmeye çalıştığını, ancak parası olmadığı için taksiciden almak istediğini söylediği öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan M.A.G. adliyeye sevk edildi. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bir Günlüğüne Çalıştığı Takside Gaspçı Dehşeti Yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement