Bingo Türkiye'nin En İyi Ürün Markası Oldu - Son Dakika
Güncel

Bingo Türkiye'nin En İyi Ürün Markası Oldu

Bingo Türkiye\'nin En İyi Ürün Markası Oldu

Bingo Fresh Star ürünüyle 2013 yılının "En İyi Yeni Ürünü" ödülüne layık görüldü.

03.06.2013 16:31  Güncelleme: 16:39

Bingo, BrandSpark International araştırma şirketi tarafından Hızlı Tüketim Ürünleri alanında, yüzde 100 tüketici oylarına dayalı olarak, 15 bin'den fazla kişinin katılımıyla yapılan araştırma sonucuna göre, Bingo Fresh Star ürünüyle 2013 yılının "En İyi Yeni Ürünü" ödülüne layık görüldü.

BrandSpark International araştırma şirketi tarafından Hızlı Tüketim Ürünleri alanında, % 100 tüketici oylarına dayalı olarak yapılan araştırmalar sonucunda Bingo Fresh Star 2013'ün "En İyi Yeni Ürünü" ödülünü kazandı. 15.000'den fazla katılımcı ile gerçekleştirilen araştırmada, tüketiciler en çok beğendikleri ve tekrar satın almak istedikleri ürünleri seçtiler.

Hayat Kimya Ev Bakım Ürünleri Kategorisi Pazarlama Müdürü Gülhan Eğilmez, 3 kategori ve 17 segmentte dünya devleriyle rekabet edilen ev bakım sektöründe hızla büyüyen Bingo olarak, Bingo Fresh Star ürününün BrandSpark International'ın araştırması sonucunda 2013 yılının En İyi Yeni Ürünü seçilmesinden büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Eğilmez, "BrandSpark International'in gerçekleştirdiği tüketicilerin görüşlerine dayanan araştırma sonucu Bingo'nun En İyi Yeni Ürün kategorisinde yer alması Türk kadınını iyi tanımamız, ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda marka yatırımını ve AR-GE çalışmalarımızı doğru yönlendirmemiz çerçevesinde gelişen bir başarı. "Yıldızların ışıltılı dünyasından esinlenerek tasarladığımız ve rakiplerinden farklılaşan gerçek parfüm kokulu konsept ürünümüz Bingo Fresh Star'ın, iddialı ambalajı ve kokusu ile Türk kadınının beğenisini kazanmayı başardık. Emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ama buradaki en büyük teşekkürü, bize güvenip bizi tercih ederek bu başarıyı kazanmamızı sağlayan Türk kadınına sunmak istiyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bingo Türkiye'nin En İyi Ürün Markası Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement