Bingo, Saray Mutfağını Beşiktaş'a Taşıdı - Son Dakika
Güncel

Bingo, Saray Mutfağını Beşiktaş'a Taşıdı

Bingo, Saray Mutfağını Beşiktaş\'a Taşıdı

Dünya'nın en büyük Osmanlı macunu yaratıldı

11.09.2012 16:33

DÜNYANIN EN BÜYÜK OSMANLI MACUNU İLE BEŞİKTAŞI; ELMA VE TARÇIN KOKUSU SARACAK

Türkiye'nin lider kuruluşlarından Hayat Kimya'nın ilk kilometre taşı Bingo, 25'inci yılını Dünya'nın en büyük Osmanlı macunu ikramı ile taçlandırıyor. Son günlerin en sevilen oyuncularından, Saray Mutfaklarının Ağası Yüksel Ünal, İstanbullar ile bir araya geliyor. Bingo'nun yeni ürün serisi Bingo Dynamic Saray Mutfağı Bulaşık Deterjanı'nın tanıtım etkinlikleri kapsamında Yüksel Ünal, Beşiktaş Meydanı'nda Dünya'nın en büyük Osmanlı macununu tüm İstanbullular'a ikram edecek.

Temizlikte çeyrek yüzyılı geride bırakan Bingo, "Seni Anlayan O" sloganıyla yeni ürünü Bingo Dynamic Saray Mutfağı Bulaşık Deterjanı'nı, Beşiktaş Meydanı İskele karşısında İstanbullular ile buluşturacak. Saray Mutfaklarının Ağası Yüksel Ünal, 15 Eylül Cumartesi günü saat 15.00- 17.00 arasında yüzlerce İstanbullu'ya, elmalı tarçınlı Osmanlı Macunu ikram edecek. Espirili ve babacan tavırlarıyla Dünya'nın en büyük Osmanlı Macununu tattıracak olan Yüksel Ünal, kahkahaları ve esprileri ile sevenleri ile buluşacak.

Bingo Dynamic Saray Mutfağı'nın elma-tarçın kokusuna özel olarak hazırlanan Dünya'nın en büyük Osmanlı Macunu ile Beşiktaş elma-tarçın kokacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bingo, Saray Mutfağını Beşiktaş'a Taşıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement