Bingo'dan Bir İstanbul Kokusu - Son Dakika
Güncel

Bingo'dan Bir İstanbul Kokusu

Bingo\'dan Bir İstanbul Kokusu

Bingo, parfümlü yüzey temizleyici kategorisinde geliştirdiği yepyeni bir ürünle İstanbul varyantını hayata geçirdi.

30.04.2014 12:18

Kadınları en iyi anlayan temizlik markası Bingo, parfümlü yüzey temizleyici kategorisinde geliştirdiği yepyeni bir ürünle İstanbul varyantını hayata geçirdi. Esin kaynağını İstanbul'un büyülü güzelliğinden ve hiç bitmeyen enerjisinden alan Fresh İstanbul, eşsiz parfümü ve Kız Kulesi figürlü lacivert şişesi ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. 24 Nisan'dan itibaren sadece Migros raflarında sınırlı sayıda satışa sunulan bu özel ürün İstanbul'un ışıltısını her gün, her an evlerinize getiriyor!

Bingo Fresh ile İstanbul kanatlarınızın altında!

Şimdi derin bir nefes alma vakti … Gözlerinizi kapatın ve kendinizi boğazın tatlı esintisine bırakın… Bingo Fresh İstanbul ile bu büyülü şehrin tüm güzelliklerini her gün her an içinize çekmeye hazır olun!

Bingo Fresh geliştirilmiş formulü, kalıcı kokusu ve ışıltılı parlaklığıyla yerlerdeki ve yıkanabilir yüzeylerdeki kirleri ovalama ve durulama gerektirmeden çıkarır. Silinen yüzeylerde iz ve yapışkanlık bırakmadan ışıl ışıl parlaklık sağlayan Fresh İstanbul'un baştan çıkaran parfümistik kokusu kadınların aklını başından alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bingo'dan Bir İstanbul Kokusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement