Bingo, Ankaralı Kadınlarla Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Bingo, Ankaralı Kadınlarla Buluşuyor

Bingo, Ankaralı Kadınlarla Buluşuyor

Önce kadınların hayallerini sorguladı, şimdi de hayallerini gerçekleştiriyor.

24.05.2013 11:52

KADINLARI EN İYİ ANLAYAN MARKA BİNGO, ANKARALI KADINLARLA BULUŞUYOR

Türkiye'nin yüzde yüz yerli sermayesi ile deterjanda devleştirdiği ismi Bingo, kadınların beklentilerini ve ihtiyaçlarını karşılayan ürünler üreterek, kadınlara "Seni Anlayan O" sloganıyla seslenirken, şimdi de kadınlarla buluşuyor. "BİNGO YOLLARDA" aktivitesinin ilk durağı olacak Ankara'da 25 Mayıs – 2 Haziran tarihlerinde kadınlarla buluşup hayallerini özel tasarımlı TIR'ında gerçekleştirecek olan Bingo, kadınlara hem kendisini en iyi anlayan insanları, hem de hayallerini soracak. Hayallerini belirten kadınlar arasından her gün belirlenecek 1 kişinin hayali Bingo tarafından gerçekleştirilecek.

Kadınların deterjandan beklentilerini sorgulayarak ürünlerini, ambalajlarını, logosunu ve kokularını yenileyen Bingo, yine kadınları "en iyi anlayan" olduğunu kanıtlayacak.

"Seni Anlayan O" sloganıyla gerçekleştireceği BİNGO YOLLARDA aktivitesiyle, kadınları yalnızca ev bakımında değil gündelik yaşamında da anladığını ve yanında olduğunu gösterecek olan Bingo, ilk durağı 25 Mayıs Cumartesi günü Ankara'da başlayacak. Ürün bilgilerinin paylaşımı, çay-kahve ikramı, numuneler ile ürünleri deneme şansının yanı sıra, "Senin İçin Ne Yapalım?" sorusuna verilen yanıtlar arasından gerçekleştirilen çekilişle, kadınların hayalleri gerçekleştirilecek.

"Bingo Beni Kuaföre Göndersin", "Bingo bir gün benim ütülerimi yapsın", "Bingo bir gün boyunca bana şoför organize etsin", "Bingo yıldız haritama baktırsın" gibi soruların sorulacağı anket ile Bingo markası kadınların hayallerini gerçekleştirirken onları en iyi anlayan marka olduğunu bir kez daha gösterecek.

BİNGO YOLLARDA aktivitesiyle Bingo'nun Ankara çıkartmasının bir sonraki durağı ise 4 Haziran – 23 Haziran tarihleri arasında İzmir'de gerçekleşecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bingo, Ankaralı Kadınlarla Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement