BİM'den aldığı yumurtaların hepsi bozuk çıktı - Son Dakika
Güncel

BİM'den aldığı yumurtaların hepsi bozuk çıktı

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde yaşayan Eyüp Tuncer, milyonlarca müşterisi ve binlerce şubesi olan BİM marketlerden aldığı bir koli yumurtanın bozuk çıktığını iddia etti. Yumurtaları haşladığında içlerinin simsiyah olduğunu gören Tuncer, diğer yumurtaları da kontrol ettiğinde hepsinin bozuk olduğunu fark etti. Tuncer, o anları cep telefonu kamerasına kaydederek durumu belgeledi.

10.07.2023 14:12  Güncelleme: 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BİM'den aldığı yumurtaların hepsi bozuk çıktı

ANKARA - Ankara'nın Elmadağ ilçesinde yaşayan Eyüp Tuncer, milyonlarca müşterisi ve binlerce şubesi olan BİM marketlerden aldığı bir koli yumurtanın bozuk çıktığını iddia etti.

Elmadağ'da yaşayan Eyüp Tuncer, 3 gün önce BİM marketlerden bir koli yumurta aldı. Yumurtaları dolaba yerleştiren Tuncer, 3 gün sonra yumurtaları haşlamak için dolaptan çıkardı. Haşladığı yumurtaları soyan Tuncer, içlerinin simsiyah olduğunu görünce neye uğradığını şaşırdı. Haşlamadığı diğer yumurtaların içini kontrol etmek isteyen Tuncer, yine aynı manzarayla karşılaşmasıyla yumurtaların içini kırdı, onlar da bozuk çıktı.

Tuncer, o anları cep telefonu kamerasına kaydederek şunları söyledi:

"3 gün önce BİM'den aldığım yumurtayı kaynattığımda yumurtalarının içlerinin simsiyah olduğunu gördüm. Dolabı çok kötü kokutmuşlar. Yumurtayı kırdım ve içi simsiyah. Şu an felaket kokuyor. Birinin içi sarı çıktı ama bu yumurta da bayat. Çok kötü kokuyor. 30 yumurtanın hepsinin içi siyahlaşmış. Çok kötü de kokmuş zaten. Numarası da burada yazıyor."

BİM\'den aldığı yumurtaların hepsi bozuk çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel BİM'den aldığı yumurtaların hepsi bozuk çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement