Bıllıonaıre Club ve Lidyana.com İşbirliği ile Bahara Merhaba Partisi - Son Dakika
Güncel

Bıllıonaıre Club ve Lidyana.com İşbirliği ile Bahara Merhaba Partisi

Bıllıonaıre Club ve Lidyana.com İşbirliği ile Bahara Merhaba Partisi

Kuzey Güney dizisinin ekibi ve birçok ünlü isim 12 Nisan Cuma akşamı Billionaire Club'da!

18.04.2013 16:47

Sibel Arna'nın ev sahipliğinde, Türkiye'nin en büyük takı ve aksesuar sitesi Lidyana.com katkılarıyla Billionaire Club'da gerçekleşecek rengarenk bir partiye hazır olun!

Kuzey Güney dizisinin ekibi ve birçok ünlü isim 12 Nisan Cuma akşamı Billionaire Club'da!

Sürprizleriyle İstanbul eğlence hayatına farklı bir soluk getiren Billionaire Club, yeni Genel Müdürü Önder Bekensir ile renkli ve hareketli partilerine hız kesmeden devam ediyor. Çağdaş tasarımı, göz alıcı atmosferi ve heyecan verici partilerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanan Billionaire Club 12 Nisan Cuma akşamı saat 23:00'da eğlencenin kapılarını kalbi moda için çarpanlara açıyor.

Yaz sezonunda kapılarını Bodrum'da açacak olan Billionaire Club İstanbul'da bu sezon gerçekleştireceği son partilerinden birini düzenliyor ve bu kez baharın en "moda" renklerine bürünmeye hazırlanıyor. Sibel Arna ev sahipliğinde, Türkiye'nin en büyük takı ve aksesuar sitesi Lidyana.com katkılarıyla gerçekleşecek parti Kuzey Güney dizisinin ekibini, Çağla Şikel, Emre Altuğ gibi ünlü isimleri ağırlayacak. Sabahın ilk ışıklarına dek sürecek gecede müzik severler Perküsyonist Tarık Tekeli ve DJ Tolga Saka'nın muhteşem performanslarıyla eğlencenin doruklarına ulaşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bıllıonaıre Club ve Lidyana.com İşbirliği ile Bahara Merhaba Partisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement