Bilkom ve Macline'dan Sevgililer Gününe Özel Yarışma - Son Dakika
Güncel

Bilkom ve Macline'dan Sevgililer Gününe Özel Yarışma

Bilkom ve Macline\'dan Sevgililer Gününe Özel Yarışma

Bilkom ve MacLine dergisi işbirliği ile 14 Şubat Sevgililer Gününe özel "Ben ve Sevgili Mac'im" yarışması gerçekleştirilecek.

09.01.2013 11:33

Bilkom ve MacLine dergisi işbirliği ile 14 Şubat Sevgililer Gününe özel "Ben ve Sevgili Mac'im" yarışması gerçekleştirilecek.

Yapılan açıklamaya göre, Bilkom, 300 bine yakın Facebook takipçisi arasındaki Mac kullanıcılarından, "Mac" ilgisini en özgün şekilde dile getirmelerini bekliyor. 15 Ocak'ta başlayacak yarışmanın sonuçları, halk oylamaları ve jüri değerlendirmeleri ardından 14 Şubat Sevgililer Günü'nde açıklanacak.

Yarışma sonunda, Bilkom güvenceli bir iPad mini hediye edilecek "Ben ve Sevgili Mac'im" öyküsünün birincisi, 12. yılını kutlayan Macline dergisine de kapak olma fırsatı bulacak.

-Yarışmaya katılım şartları-

Kullanıcıların, yarışmaya katılabilmeleri için öncelikle Bilkom Facebook sayfasında hazırlanan yarışma uygulamasına "Beğen" ile giriş yapmaları, istenilen bilgileri doğru ve eksiksiz olarak doldurmaları gerekiyor.

Profil bilgilerinin, arkadaş listesinin ve Facebook, Twitter ve benzeri sosyal paylaşım mecralarında sağladıkları diğer bilgilerin kullanımına onay verdikten sonra yarışmaya dahil olabilen adaylar, "Mac ile ilk ne zaman ve nasıl tanıştınız-", "Mac'inizi sizin için özel kılan hangi özellikleri-", "Mac ile en güzel hikayeniz hangisi-" gibi birkaç soru ile Mac öykülerini paylaşacak. Yarışmaya katılan adaylar, hikayelerini Mac'leri ile birlikte çekildikleri bir fotoğraflarını ya da videolarını da ekleyerek kazanma şansını arttıracak.

Muhabir: Elif Ferhan Durmuş

Yayıncı: Ali Bayaslan - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bilkom ve Macline'dan Sevgililer Gününe Özel Yarışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement