Bilkom, En Hızlı Büyüyen Türkiye 100 Listesi'nde Yerini Aldı - Son Dakika
Güncel

Bilkom, En Hızlı Büyüyen Türkiye 100 Listesi'nde Yerini Aldı

Bilkom, En Hızlı Büyüyen Türkiye 100 Listesi\'nde Yerini Aldı

All Network'ün TOBB ve TEPAV işbirliği ile düzenlediği Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketleri listesinde Bilkom, Türkiye'nin ilk 100 şirketi arasında yerini aldı.

04.11.2013 16:28

Bilkom, 5. İzmir İktisat Kongresi Kapsamında, Bu Kez En Hızlı Büyüyen Türkiye 100 Listesi'nde...

All Network'ün TOBB ve TEPAV işbirliği ile düzenlediği Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketleri listesinde Bilkom, Türkiye'nin ilk 100 şirketi arasında yerini aldı.

Harvard İşletme Okulu Profesörü Micheal Porter'ın kurucusu olduğu All-World Network'ün, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin öncülüğünde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı işbirliğinde başlattığı "Türkiye 100" programına başvuran şirketler, 2010-2012 dönemindeki satış gelirleri artış hızına göre değerlendirildi.

5. İzmir İktisat Kongresi kapsamında yapılan organizasyonda, listeye giren en hızlı büyüyen 100 şirket de açıklandı ve ödülleri düzenlenen tören ile sahiplerine verildi. Bilkom, 100-200 milyon dolar satış gelirine sahip şirketler arasında en hızlı büyüyen 2., tüm şirketler arasında ise %195'lik büyümesiyle 43. sırada yer aldı.

"Liste sayesinde, Türkiye'de En Uç Noktada Performans Gösteren Şirketleri Tanıma Şansınız Var"

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Yücel Altunbaşak başkanlığında yönetilen "Yenilikçi, Üretim Yapısına Geçişte Sanayileşme, Girişimcilik, Ar-Ge, Yenilik ve Ticarileştirme Politikaları" panelinde konuşan All-World Network'ün Eş CEO'su Anne Habiby, ekonomik büyümeyi tanımlarken listeye giren şirketlere atıfta bulundu. Ekonomik büyümenin tarifini iki adımda örnekleyen Habiby, işi daha verimli yapan ve işi diğerlerinden farklı yapan şirketlerin Türkiye 100 listesine girdiğine dikkat çekti. Anne Habiby, Bilkom'un da yer aldığı şirketler için "Liste sayesinde Türkiye'de en uç noktada performans gösteren şirketlerini tanıma şansınız var" dedi.

Bilkom, hızlı büyümesi ve fark yaratan dağıtım anlayışıyla faaliyetlerine devam ediyor

Yaz aylarında açıklanan ve Türkiye'nin en büyük şirketlerinin tariflendiği Capital 500 ve Fortune 500 Türkiye listesine de giren Bilkom; 1984 yılında IT sektöründe faaliyetlerine başladı. "Dijital yaşam koçunuz" sloganıyla, Apple, Adobe, Graphisoft gibi alanında lider markaların Türkiye distribütörlüğünü yapmaktadır. Dijital yaşama yön veren markaları ve teknolojilerle Bilkom, birçok platformda, son kullanıcılara ve iş ortaklarına değer yaratmaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bilkom, En Hızlı Büyüyen Türkiye 100 Listesi'nde Yerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement