Bilkom Adobe "Dijital Yayıncılık Çözümü"Nün Distribütörü Oldu - Son Dakika
Güncel

Bilkom Adobe "Dijital Yayıncılık Çözümü"Nün Distribütörü Oldu

Bilkom Adobe "Dijital Yayıncılık Çözümü"Nün Distribütörü Oldu

Bilkom, Adobe Dijital Yayıncılık Çözümü'nün (Digital Publishing Suite) distribütörü oldu.

19.11.2013 11:42

Bilkom, Adobe Dijital Yayıncılık Çözümü'nün (Digital Publishing Suite) distribütörü oldu.

Bilkom açıklamasına göre şirket, Adobe distribütörlüğünde yeni bir ürünün dağıtım hakkını üstlendi. Adobe'un Dijital Yayıncılık Çözümü (DPS) ile artık şirket kataloglarından dergilere tüm yayınların dijital olması ve zengin dosyalar içermesi mümkün hale geliyor.

Bilkom, alanında yetkin iş ortaklarıyla birlikte Türkiye'de özellikle tablet kullanımının 7'den 70'e artmasıyla yeni bir fırsat haline gelen tablet yayıncılığında dijital yayınların kullanımını artırmayı amaçlıyor.

Uluslararası dergilerin ve bazı eğitim kurumlarının ders kitaplarının iPad ve diğer tablet versiyonlarının Türkiye'de halihazırda yayına verildiğine değinen Bilkom yetkilileri, talebin artışına dikkati çekerek, sektörün çok hızlı büyümesini öngörüyor.

Dijital yayıncılığın yalnızca dergi yayıncılığı olarak anlaşılmaması gerektiğini belirten Bilkom ve yetkili DPS iş ortakları, kurumların satış ya da tanıtım amaçlı tüm yayınlarının, kataloglarının, kurumsal kitaplarının, raporlarının yine DPS ile her an güncellenebileceğini, video, grafik, ses, interaktif anket gibi zengin doküman araçlarını içerecek şekilde yayınlanabileceğini kaydetti. Eğitim kurumları için de benzersiz bir fırsat olan DPS sayesinde, özellikle tabletli eğitime geçen her kuruluşun tüm ders kitaplarının ve kurumsal yayınlarının yine interaktif olarak ve öğrencilerinin dijital tüketim alışkanlarına uygun yöntemlerle derlenebileceği aktarıldı.

Örnek uygulama  Bilkom'un "Kitaplık" uygulamasındaki kitapları...

Bilkom'un Appstore'da yayında olan "Bilkom Kitaplık" uygulaması, özel sektörün içerik pazarlama trendinin bir parçası olarak DPS ile yapılırken, uygulamayı, iPhone ya da iPad'e indirdikten sonra içinden Apple, Adobe gibi markalar ve dijital eğitim, dijital mimarlık, dijital pazarlama gibi sektörler için derlenen herhangi bir dijital kitapçığın okunması, izlenmesi ve deneyimlenmesi mümkün oluyor.

Bilkom, Adobe'un dünya standartlarını belirleyen dijital yayıncılık çözümü hakkında, kurumların talepleri doğrultusunda iş ortaklarıyla birlikte eğitimler de organize ederken, "www.dijitalyasamkocu.com" internet portalına "nasıl yapılır" videolarını yüklüyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bilkom Adobe 'Dijital Yayıncılık Çözümü'Nün Distribütörü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement