Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, Şehit Osman Er'in Ailesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, Şehit Osman Er'in Ailesini Ziyaret Etti

Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, Şehit Osman Er\'in Ailesini Ziyaret Etti

Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, Hakkari'de vatani görevini yaparken 2016'da şehit düşen Osmanelili Osman Er'in ailesini ziyaret etti. Ziyarette Vali Kızılkaya'nın eşi Nurten Kızılkaya, Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Emin Türker de yer aldı. Vali Kızılkaya, ziyarette yaptığı konuşmada, şehitlerin geride bıraktıkları emanetlerinin her zaman yanlarında olacaklarını belirtti ve devletin şehit ailelerine sahip çıktığını vurguladı. Osman Er ve 4 silah arkadaşı, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde yol kontrolü sırasında terör örgütü tarafından tuzaklanan patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olmuştu.

11.07.2023 09:33

Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, Hakkari'de vatani görevini yaparken 2016'da şehit düşen Osmanelili Osman Er'in ailesini ziyaret etti.

Er'in şehadet yıl dönümünde gerçekleşen ziyarette Kızılkaya'nın eşi Nurten Kızılkaya, Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Emin Türker yer aldı.

Vali Kızılkaya, ziyarette yaptığı konuşmada, vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerin geride bıraktıkları emanetlerinin her zaman yanlarında olacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Şehidimiz Osman Er ve tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. Vatan uğruna, canlarını seve seve veren şehitlerimizin aileleri devletimize emanettir. Bugün bu topraklarda huzur içinde yaşıyorsak, bunu aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin emsalsiz fedakarlıklarına borçluyuz. Devletimiz, vatan için canlarını feda edenlerin emanetine sahip çıkmaktadır. Şehitlerimizin ailelerinin sevinçleri sevincimiz, üzüntüleri de üzüntümüzdür. Devlet olarak her zaman yanlarındayız, olmaya da devam edeceğiz."

Piyade Er Osman Er ve 4 silah arkadaşı Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Beyyurdu-Aktütün kara yolunda yol kontrolü yapan askerlerin geçişi sırasında, bölücü terör örgütü mensuplarınca önceden tuzaklanan patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, Şehit Osman Er'in Ailesini Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement