Ak Partili Eski Belediye Başkanı Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Eski Belediye Başkanı Toprağa Verildi

Ak Partili Eski Belediye Başkanı Toprağa Verildi

Elazığ'da,bıçaklı saldırıda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren AK Partili eski Belde Belediye Başkanı Hasan Ateş,toprağa verildi.

29.08.2013 15:20  Güncelleme: 10:41

Elazığ'ın Palu İlçesi'ne bağlı Beyhan Beldesi'nde, Ramazan Bayramı'nde bıçaklı saldırıda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede önceki gün yaşamını yitiren AK Partili eski Belde Belediye Başkanı Hasan Ateş, düzenlenen törenle bugün toprağa verildi.

İzzetpaşa Cami'sinde düzenlen cenaze törenine AK Parti Elazığ Milletvekilleri Zülfü Demirbağ, Faruk Septioğlu ve Şuay Alpay, Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, ilçe belediye başkanları ve bazı bürokratlar ile Hasan Ateş'in yakınları katıldı. Cenaze namazının kalınmasının ardından Hasan Ateş'in cenazesi, merkeze bağlı Çağlar Köyü'nde toprağa verildi.

Ramazan Bayramı'nın ikinci günü olan 9 Ağustos 2013 Cuma günü evinin önünde akli dengesi yerinde olmayan 16 yaşındaki M.B.'nin bıçaklı saldırısına uğrayan Hasan Ateş, kaldırıldığı Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde kaptığı enfeksiyon nedeniyle Ankara Atatürk Üniversitesi Araştırma ve Eğitim Hastanesi'nde tedavi görüyordu. 19 gün süren tedavi sonrası Hasan Ateş, önceki gün yaşamını kaybetmişti.

1989 ile 1999 yıllarında Anavatan Partisi'nden, 2004 ila 2009 yılları arasında da AK Parti'den Beyhan'da Belediye Başkanı olarak görev yapan 62 yaşındaki Hasan Ateş'in, firarda bulunan katil zanlısı M.B.'nin yakalanması için başlatılan çalışmalar devam ediyor. - Elazığ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ak Partili Eski Belediye Başkanı Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement