Bıçakladıktan Sonra Ölmesin Diye Yaralarına Tampon Yapmış - Son Dakika
Güncel

Bıçakladıktan Sonra Ölmesin Diye Yaralarına Tampon Yapmış

Bıçakladıktan Sonra Ölmesin Diye Yaralarına Tampon Yapmış

Adana'da, ablasının eski eşi 38 yaşındaki İbrahim Halil Giray'ı 5 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan 36 yaşındaki Hüseyin Bulut hakkında, 'kasten öldürme' suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

18.03.2013 12:54

Adana'da, ablasının eski eşi 38 yaşındaki İbrahim Halil Giray'ı 5 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan 36 yaşındaki Hüseyin Bulut hakkında, 'kasten öldürme' suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı. Bulut, ifadesinde, "Tekme yumruk vurduktan sonra elini beline attı. Ben de mutfaktan aldığım bıçağı kendimi korumak için salladım. Yaralanınca yere düştü. Ölmesin diye de yaralarına tampon yaptım. Amacım öldürmek değildi. Pişmanım" dedi.

Olay, 27 Ocak 2013'te, merkez Seyhan İlçesi'ne bağlı İsmetpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 2 çocuk annesi Cemile Bulut, eşi İbrahim Halil Giray'dan şiddetli geçimsizlik nedeniyle olaydan 2 ay önce boşandı. Cemile Bulut, eski eşinin kendisini tehdit etmesi üzerine kardeşi Hüseyin Bulut'tan yardım istedi. Olay günü, eski eşinin evine giden İbrahim Halil Giray ile evde bulunan Hüseyin Bulut arasında kavga çıktı. Kavgada Giray, vücuduna aldığı 5 bıçak darbesiyle öldü. Bıçakla birlikle yakalanan Hüseyin Bulut, ifadesinin ardından çıkarıldığı Nöbetçi 6'ncı Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklandı. Suçunu itiraf eden Bulut, amacının öldürmek olmadığını söyledi. Kız kardeşinin evinde otururken Giray'ın gelerek kendisine küfredip saldırdığını ileri süren Hüseyin Bulut, "Beni evde görünce 'Sen de mi buradasın, şerefsiz?' dedi. Sonra küfrederek kapıyı tekmelemeye başladı. Kapıyı açınca da bana saldırdı. Bana tekme yumruk vurduktan sonra elini beline attı. Ben de daha önce mutfaktan aldığım bıçağı kendimi korumak için salladım. Yaralanınca yere düştü. Polisi arayarak durumu bildirdim. Ölmesin diye de yaralarına tampon yaptım. Amacım öldürmek değildi. Pişmanım" dedi.

Soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet savcısı, olayla ilgili iddianame hazırladı. 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilen iddianamede, Hüseyin Bulut hakkında, 'kasten öldürme' suçundan ömür boyu hapis cezası istendi. 'Cinayetle sonuçlanan kavgayı, ölen Giray'ın şüpheli Bulut'a küfür edip, saldırarak başlattığı ileri sürülen iddianamede, sanığa ceza verilirken 'Haksız kışkırtma' hükümlerinin uygulanıp uygulanmayacağı ise mahkemenin takdirine bırakıldı.

Sanığın yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

MKA(OA/CK) - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bıçakladıktan Sonra Ölmesin Diye Yaralarına Tampon Yapmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement