Bıçak ve Şişeyle Yaralamaya Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Bıçak ve Şişeyle Yaralamaya Tutuklama

Bıçak ve Şişeyle Yaralamaya Tutuklama

İzmir Atatürk Stadı'nda geçen pazar günü PTT 1'inci Ligi takımlarından Karşıyaka ile Göztepe'nin oynadığı maç sırasında, aralarında daha önceden husumet bulunan Göztepe taraftarı D.Y.'yi bıçak ve cam şişeyle yaraladığı iddia edilen Cenk Ç. tutuklandı.

11.11.2015 14:17

İzmir Atatürk Stadı'nda geçen pazar günü PTT 1'inci Ligi takımlarından Karşıyaka ile Göztepe'nin oynadığı maç sırasında, aralarında daha önceden husumet bulunan Göztepe taraftarı D.Y.'yi bıçak ve cam şişeyle yaraladığı iddia edilen Cenk Ç. tutuklandı.

Olay, 8 Kasım Pazar günü Atatürk Stadı açık tribün bölümünde meydana geldi. Arkadaşları ile maç izlemeye giden Göztepeli taraftarlardan Cenk Ç.'nin yanına, daha önceden aralarında husumet olan aynı semtte oturan aynı takımın taraftarları D.Y. ve arkadaşları geldi. Çıkan tartışmada Cenk Ç., evli bir çocuk babası D.Y.'yi yerden aldığı cam şişe ve yanında taşıdığı bıçak ile yaralayıp kaçtı. Ağır yaralanan D.Y. hastaneye kaldırılıp, tedaviye alındı. Polis tarafından yakalanan Cenk Ç., adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet savcısı şüpheli Cenk Ç.'nin ifadesinin alınmasının ardından, tutuklanması istemiyle sulh ceza hakimliğine sevk etti. Burada avukatı Ercan Dönmez ile birlikte ifade veren Cenk Ç., "Bir arkadaşımı görmek için Karşıyaka-Göztepe maçına gittim. Bir süre sonra D.Y., benim orada olduğumu farkedip, arkadaşları ile yanıma geldi. Bana 'çok şeytan çocuksun' dedi, yanında da 'Atita' lakaplı bir arkadaşı vardı. Üç ay önce Coşkun Barış isimli arkadaşımız kalp kirizi geçirip öldü. Bundan dolayı beni sorumlu tuttu. Maç esnasında da bu olay yüzünden beni sıkıştırıyorlardı. D.Y., Atita'ya 'Coşkun'un yanında olan çocuk bu' diyerek beni gösterdi. Atita bana yumruk attı, D.Y. ile birlikte küfür edip saldırdılar. Ben kaçtım. Büfenin tuvaletine saklandım. Beş dakika içeride, gitmeleri için bekledim. Sonra evime gitmek için dışarı çıktım. Beni fark edip, koşarak üzerime geldiler. 7-8 kişi bana vurmaya başladı. Ben de yerden aldığım cam şişeyi yukarı doğru savurdum. Şişe kırıldı. Bu kez yanımda bulunan bıçağı çıkartıp rastgele salladım. Geri çekildiler. Ben de oradan kaçtım. Ben şişenin ve bıçağın D.Y.'ye isabet ettiğini görmedim. Tamamen kendimi korumak için bu şekilde hareket ettim. Bana vururken aileme çok küfür ettiler" dedi.

Avukatı Ercan Dönmez de "Asıl müvekkilim bu olayda mağdurdur. Olay öncesinde de kendisi müşteki tarafından sıkıştırılmış, ancak kaçmıştır. Müşteki ve arkadaşları alkol alarak maça gelmişlerdir. Müvekkilim çeşitli yerlerinden yaralanmıştır. Müvekkilim de kendileri hakkında şikayetçi olacaktır. Kendisi meşru müdafada bulunmuştur. Amacı yaralamak değil kendisine yapılan haksız saldırıyı defetmektir. Kendisi sabıkasız, sabit ikametgah sahibidir, deliller toplanmıştır" diyerek tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasını talep etti.

İzmir 4'üncü Sulh Ceza Hakimi Ayşe Kaplan, şüpheli Cenk Ç.'nin tutuklanmasına karar verdi. D.Y.'nin tedavisinin ise sürdüğü belirtildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bıçak ve Şişeyle Yaralamaya Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement