Beytüşşebap'taki Terörist Saldırı - Son Dakika
Güncel

Beytüşşebap'taki Terörist Saldırı

Beytüşşebap\'taki Terörist Saldırı

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde düzenlenen terör saldırısında şehit olan Er Osman Yıldız'ın İstanbul'daki baba ocağında yas var.

03.09.2012 16:21

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde düzenlenen terör saldırısında şehit olan Er Osman Yıldız'ın İstanbul'daki baba ocağında yas var.

Yıldız'ın şehit olduğu haberini sağlık ekipleri eşliğinde, Bahçelievler'de ikamet eden anne Zeynep Yıldız ve baba Zafer Yıldız'a, İstanbul Merkez Komutanlığı'nda görevli askeri personel verdi. Oğlunun şehit olduğu haberini alan anne ve baba gözyaşlarına hakim olamadı. Şehit Yıldız'ın baba evine Türk bayrağı asıldı.

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Yıldız ailesinin akrabaları ve komşuları baş sağlığı ziyaretinde bulundu.

Gazetecilerin sorularını cevaplayan baba Zafer Yıldız, "Vatan, millet ve bu bayrak için bir tane oğul değil bin tane oğul feda olsun. Bu bayrak için ben de canımı veririm. Lanet olsun PKK'ya ve lanet olsun PKK'nın arkasındakilere" dedi.

Bir gazetecinin "En son ne zaman görüştünüz-" sorusuna baba Yıldız, "En son 6 ay önce görüştüm. Ara sıra telefonla da görüşür ve mesajlaşırdık. İyi olduğunu ve bizi çok özlediğini söylerdi" cevabını verdi.

Kuaförlük yapan Yıldız'ın, askerlik görevini tamamladıktan sonra da bir kuaför dükkanı açmayı planladığı öğrenildi.

Terhisine yaklaşık 5 ay kala şehit olan Yıldız'ın cenazesinin yarın İstanbul'da toprağa verilmesi bekleniyor.

Muhabir: Enes Can

Yayıncı: Sabri Çelebioğlu - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beytüşşebap'taki Terörist Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement