Beyşehir'de, Bayat Mahallesi Buluşma Günü Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Beyşehir'de, Bayat Mahallesi Buluşma Günü Etkinliği

Beyşehir\'de, Bayat Mahallesi Buluşma Günü Etkinliği

Konya’nın Beyşehir ilçesinde bu yıl ilki düzenlenen Bayat Mahallesi Buluşma Günü Etkinliği, mahalle sakinleri ile gurbetçi vatandaşları bir araya getirdi.

05.09.2017 16:36

Konya'nın Beyşehir ilçesinde bu yıl ilki düzenlenen Bayat Mahallesi Buluşma Günü Etkinliği, mahalle sakinleri ile gurbetçi vatandaşları bir araya getirdi.

Bayat Mahallesi Meydanı'nda mahalle sakinlerinin katkı ve desteğiyle düzenlenen etkinlik Beyşehir Belediyesi Mehteran Takımı'nın gösterileri ile başladı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, etkinlikte yaptığı konuşmada, kendisinin de Bayat Mahallesinde doğup büyüdüğünü belirterek, doğduğu topraklarda düzenlenen etkinlikte hemşehrileriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Belediye Başkanı olarak bu dönemde kendi memleketine hizmet etme imkanı bulduğu Beyşehir'de bu tür sosyal etkinlikleri ve buluşmaları çok önemsediklerini dile getiren Özaltun, belediye olarak her türlü desteği vermeye gayret gösterdiklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından etkinlikte halk oyunları, animasyon, palyaço ve sihirbaz gösterileri gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında çocuklara yönelik okuma yarışması da düzenlenirken, ücretsiz kitaplar dağıtıldı. Yarışmada, ilk 5 dereceye girenlere çeyrek altın ödülü verileceği duyurulurken, dağıtımı Konya Milletvekili Babaoğlu ile birlikte gerçekleştiren Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da 5 kişiye bisiklet hediye edecekleri sözünü verdi.

Şenliğin sonunda yapılan dualar eşliğinde, katılımcılara yemek ikram edildi. Etkinliğe, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve çok sayıda vatandaş katıldı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Beyşehir'de, Bayat Mahallesi Buluşma Günü Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement