Beypazarılı Çocuklar Büyük Ankara Festivali'nde - Son Dakika
Güncel

Beypazarılı Çocuklar Büyük Ankara Festivali'nde

Beypazarılı Çocuklar Büyük Ankara Festivali\'nde

Ankara Büyükşehir Belediyesi´nin davetlisi olarak 120 Çocuk Büyük Ankara Festivali'ne katıldı.

11.07.2013 01:59  Güncelleme: 02:00

Nallıhan, Elmadağ ve Bala gibi ilçelerin yanı sıra Beypazarılı çocuklar da, Beypazarı Belediye Başkanı M. Cengiz Özalp'in eşi Hamide Özalp'le birlikte Büyük Ankara Festivaline katıldılar.

Büyük Ankara Festivali'nde sona yaklaşılırken, Başkentli çocukların festival mutluluğuna Beypazarılı çocuklar da ortak oldu.

Çocuklara adeta karne hediyesi olan Büyük Ankara Festivali, birbirinden farklı yüzlerce oyuncağıyla çocukların hayal dünyasına renk kattı. Çocuklar, festival alanında önce şişme oyuncaklara doyasıya bindiler ve salıncaklarda sallandılar. Daha sonra festival alanını dolaşan çocuklar, onlarca farklı etkinliğe katıldılar. Çocuklar, Büyükşehir Belediyesi'nin ikramı olan hamburger, patates ve ayrandan oluşan menü ile karınlarını doyurdular.

Çocukların mutluluğu Büyükşehir Belediyesi görevlilerinin dağıttığı top, ışıldak, şapka, tişört ve bebekten oluşan oyuncaklarla ikiye katlandı. Çocuklar ayrıca Keçiören'de bulunan Deniz Dünyası kapalı akvaryumunda birçok balık türünü de inceleme imkanı buldular.

4 farklı ilçeden gelen çocukların mutluluğuna Beypazarı Belediye Başkanı M.Cengiz Özalp'in eşi Hamide Özalp'in yanı sıra Nallıhan Belediye Başkanı Adnan Okur'un eşi Nilüfer Okur ve Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin'in eşi Ayşe Şahin de ortak oldular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beypazarılı Çocuklar Büyük Ankara Festivali'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement