Beypazarı ilçesinde okul kantinlerinde gıda denetimi yapıldı - Son Dakika
Güncel

Beypazarı ilçesinde okul kantinlerinde gıda denetimi yapıldı

Beypazarı ilçesinde okul kantinlerinde gıda denetimi yapıldı

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde bulunan okul kantinlerinde, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından denetim gerçekleştirildi. Gıda mühendislerinden oluşan ekip, birçok okulun kantininde ürünlerin imalat ve son tüketim tarihlerini kontrol etti. Ayrıca, tost yapımında kullanılan yağlar ve içerisine konulan peynir ve sucukların da tarihleri incelendi. İlçe Tarım ve Orman Müdürü, diğer okulların kantinlerinin de denetleneceğini belirtti.

28.03.2024 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde okul kantinlerinden satılan gıda ürünleri, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince denetleniyor.

Gıda mühendislerinden oluşan 3 kişilik ekip, Kemal Milaslı İlkokulu, Serkan Çağlayan İlkokulu, Nurettin Karaoğuz Vakfı Anadolu Lisesi, Şehit Mehmet Çiftçi İmam Hatip Ortaokulu, Gazi Gündüzalp Ortaokulu, Cumhuriyet İlkokulu ve Kemal Duman İlkokulunun kantinlerinde denetim yaptı.

Görevliler, kantinlerde satılan ürünlerin imalat ve son tüketim tarihlerini kontrol etti. Ayrıca, tost yapımında kullanılan yağların ve içine konulan peynir ve sucukların imalat ve son kullanma tarihlerine de bakıldı.

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Adem Büyükhan, yaptığı açıklamada, diğer okulların kantinlerinin de denetleneceğini ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beypazarı ilçesinde okul kantinlerinde gıda denetimi yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement