Beypazarı Anaokulu Öğrencileri 23 Nisan Bayrak Yürüyüşü Yaptı - Son Dakika
Güncel

Beypazarı Anaokulu Öğrencileri 23 Nisan Bayrak Yürüyüşü Yaptı

Beypazarı Anaokulu Öğrencileri 23 Nisan Bayrak Yürüyüşü Yaptı

Beypazarı ilçesinde bulunan Halide Edip Adıvar Anaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında bayrak yürüyüşü düzenledi. Öğrenciler, ellerinde Türk bayraklarıyla Kaymakamlık binasına kadar yürüdü. Kaymakam Vedat Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Uslu tarafından karşılanan öğrenciler, bayrak hediye etti. Kaymakam Yılmaz, çocuklara bayramlarını kutladı ve kırmızı balonlar hediye etti. Kutlama etkinlikleri Kaymakamlık önünde çeşitli gösteriler ve oyunlarla devam etti.

22.04.2024 19:43

Beypazarı ilçesinde anaokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında bayrak yürüyüşü yaptı.

Halide Edip Adıvar Anaokulu öğrencileri ellerinde Türk bayraklarla Kaymakamlık binasına kadar yürüdü.

Kaymakam Vedat Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Uslu tarafından karşılanan öğrenciler, burada Kaymakam Vedat Yılmaz'a günün anısına bayrak hediye etti.

Bayrağı öperek alan Yılmaz, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı ve çocuklara üzerinde ay yıldız bulunan kırmızı balonlar hediye etti.

Kaymakamlık önünde çocuklar çeşitli gösteriler sunarak oyunlar oynadı, oyunlara Kaymakam ve İlçe Milli Eğitim Müdürü de eşlik etti.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement