Beyoğlu'ndaki Terör Saldırısı - MHP İstanbul İl Başkanı Karataş - Son Dakika
Güncel

Beyoğlu'ndaki Terör Saldırısı - MHP İstanbul İl Başkanı Karataş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Mehmet Bülent Karataş'ın açıklamaları Esnafa karanfil dağıtımı Beyoğlu'ndaki terör saldırısı MHP İstanbul İl Başkanı Karataş: "Hiçbir zaman hiçbir süreçte Türk milleti bölünmeye müsaade etmemiştir, bundan sonra da etmeyecektir" "Türk milleti gülü de bilir karanfili de... Gülün güzelliğini de bilir, karanfilin ruhunu da... Ama bu zavallılarla hem Türk milletinin vicdanında hem Türk hukukunun önünde hesaplaşacağız" MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş ve MHP İlçe Başkanları, Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısını protesto etti.

24.03.2016 16:22

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Mehmet Bülent Karataş'ın açıklamaları

Esnafa karanfil dağıtımı Beyoğlu'ndaki terör saldırısı

MHP İstanbul İl Başkanı Karataş:

"Hiçbir zaman hiçbir süreçte Türk milleti bölünmeye müsaade etmemiştir, bundan sonra da etmeyecektir"

"Türk milleti gülü de bilir karanfili de... Gülün güzelliğini de bilir, karanfilin ruhunu da... Ama bu zavallılarla hem Türk milletinin vicdanında hem Türk hukukunun önünde hesaplaşacağız"

MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş ve MHP İlçe Başkanları, Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısını protesto etti.

Galatasaray Meydanı'ndan bir araya gelerek patlamanın olduğu yere kadar yürüyen MHP'liler, vatandaşlara karanfil dağıttı, esnafı ziyaret ederek moral vermeye çalıştı.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Karataş, "Burada yaşanan olaydan sonra Aziz Türk Milleti ve mazlum milletimizin bu acıları ile alay eden zavallılarla ilgili de tepkimizi ortaya koymak için burada bulunmaktayız" dedi.

Karataş, ülkemizi terör ile ilgili korku ve tereddütlere yenik düşürülerek, terörü öne çıkararak, milletimizin bütün mensuplarına korku ve tereddüt oluşturarak, toplumun bölünmesini ve parçalanmasını isteyenlerin olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

Hiçbir zaman hiçbir süreçte Türk milleti bölünmeye müsade etmemiştir, bundan sonra da etmeyecektir. Bombalar, mayınlar, çatışmalar, pusular Türk milletini korkutmayacaktır. Milliyetçi-ülkücü camia milletinin her zaman yanındadır. Her zaman her yerde, bugün de İstiklal Caddesinde. Milletin değerleri, inançlarıyla alay edenlerin karşısında olmuş, milletin aleyhine gelişebilecek bütün olaylarında da cansiparane karşısında durmuştur. Bundan sonra da duracaktır. Toplumun önüne çıkmış bazı zavallılar milletin bugünlerde yaşamış olduğu acıları hafifletmesi gerekirken bir gül ve bir karanfil kavgasına dönüştürecek kadar acziyet ortaya koymuşturlar."

Terörün had safhaya geldiği, insanlarımızın katledilip, öldürüldüğü bir süreçte, ülkemizin tanınır, bilinir isimlerinin gül ve karanfil arasında bir tartışma yaratarak zavallı değerlendirmelerde bulunduklarını kaydeden Karataş "Türk milleti gülü de bilir karanfili de. Gülün güzelliğini de bilir, karanfilin ruhunu da. Ama bu zavallılarla hem Türk milletinin vicdanında hem Türk hukukunun önünde hesaplaşacağız." şeklinde konuştu.

Koca, hem buradaki esnafın hem de buraya gezmeye gelenlerin huzurunu istediklerini ve terörden korkmadıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Çünkü terörden korkmamak, teröre karşı olmak gerekir. Hep birlikte terörü korkutacağız, terörü iteleyeceğiz. İnşallah Türk milletinin sağduyusuyla, ülkemizin güçlü ve bütün oluşuyla, devletimiz-milletimiz-ülkemiz güçlüdür. Bu çapulculara, bu teröre mahkum kalmayacaktır ve yenilmeyecektir. İnşallah bin yıllık tarihimizden beride kardeş hukukuyla yaşadıklarımızla bizi karşı karşıya getiremeyecektirler. Türk vatandaşı olan Kürt kökenli kardeşlerimiz de bu terör illetinden bıkmıştır. Onlarda tükürükleriyle yaşadıkları coğrafyada bitirecektir inşallah. Biz biriz, bütünüz ve hepimiz ay-yıldızlı bayrağın altında huzurlu yaşamak istiyoruz. Geleceği de aydınlık bir gelecek olarak değerlendiriyoruz. İnşallah geleceğimiz aydın olacaktır. Yarınlar bizim olacaktır, korkuya gerek yok ülkemiz büyük ve güçlüdür."

Beyoğlu\'ndaki Terör Saldırısı - MHP İstanbul İl Başkanı Karataş
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beyoğlu'ndaki Terör Saldırısı - MHP İstanbul İl Başkanı Karataş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement