Beyoğlu'ndaki Terör Saldırısı - İstesob Başkanı Yılmaz - Son Dakika
Güncel

Beyoğlu'ndaki Terör Saldırısı - İstesob Başkanı Yılmaz

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Çelenk bırakılması İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz'ın konuşması Esnaf ziyaretleri Beyoğlu'ndaki terör saldırısı İSTESOB Başkanı Yılmaz ve oda başkanları, terör saldırısını protesto etti Yılmaz: "Dünya durdukça bizim birliğimizi ne terör, ne de terörün destekçileri bozamayacaktır" İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB) Başkanı Faik Yılmaz ve oda başkanları, Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısını protesto etti.

22.03.2016 12:51

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Çelenk bırakılması

İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz'ın konuşması

Esnaf ziyaretleri Beyoğlu'ndaki terör saldırısı

İSTESOB Başkanı Yılmaz ve oda başkanları, terör saldırısını protesto etti

Yılmaz:

"Dünya durdukça bizim birliğimizi ne terör, ne de terörün destekçileri bozamayacaktır"

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB) Başkanı Faik Yılmaz ve oda başkanları, Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısını protesto etti.

Patlamanın olduğu yere çelenk bırakan Yılmaz ve oda başkanları, vatandaşlara karanfil dağıttı, esnafı ziyaret ederek moral vermeye çalıştı.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan İSTESOB Başkanı Yılmaz, terörü lanetlemek ve günlerdir iş yapamayan esnafa destek için toplandıklarını belirterek, "Milli duyguları en güçlü kesim esnafımızdır ve teröre karşı dik durmayı bilir. Esnafımız her zaman devletimizin yanında olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere devletin her kademesi esnafa desteğini sürdürmektedir. Bu bakımdan Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve Bakanlarımıza esnafa desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

Yılmaz, "Dünya durdukça bizim birliğimizi ne terör, ne de terörün destekçileri bozamayacaktır. Ülkemizi bölmek isteyen ve dış mihrakların maşası olan ülkemizdeki terör örgütleri bunu başaramayacaklardır, buna müsaade etmeyeceğiz." ifadesini kullandı.

Terör eylemlerinin en fazla zararı esnafa verdiğini dile getiren Yılmaz, şunları kaydetti:

"Günlerdir çarşı pazarlarımız boşalmış, esnaf iş yapamaz hale gelmiştir. Ama biz çarşı pazarların, mahallelerin ışığı olan esnafın ışığının sönmemesi için elimizden geleni yapmaya hazırız. Esnafımızın sıkıntılarını aşması için her türlü desteği vermeye hazırız."

Beyoğlu\'ndaki Terör Saldırısı - İstesob Başkanı Yılmaz
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beyoğlu'ndaki Terör Saldırısı - İstesob Başkanı Yılmaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement