Beylikdüzü Sakinlerinden Başkan Uzun'a "Boğaz" Teşekkürü - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü Sakinlerinden Başkan Uzun'a "Boğaz" Teşekkürü

Beylikdüzü Sakinlerinden Başkan Uzun\'a "Boğaz" Teşekkürü

Beylikdüzü'nde başlayan "Boğaz Gezileri"nin ikinci seferi için Marina'dan yola çıkan gemiyi, Belediye Başkanı Yusuf Uzun uğurladı.

21.06.2013 09:06

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Boğaz Turu'na katılan vatandaşlarla gemiye gelerek sohbet etti. Beylikdüzü sakinlerinin İstanbul'un güzelliklerini gemi ile yolculuk ederek, uzman rehber eşliğinde, bir de boğazdan tanımaları için bu turları düzenlediklerini belirten Başkan Uzun, vatandaşlardan bolca alkış aldı. Diğer hizmetlerin yanı sıra sosyal kültürel alanda da farklı, en eğlenceli ve bilgilendirici hizmetleri sunma gayretinde olduklarını belirten Başkan Uzun, ilçedeki vatandaşların hizmetin en iyisini hak ettiklerini ifade etti. Boğaz turlarının bu sene de büyük ilgi gördüğünü dile getiren Başkan Uzun, tura katılan tüm vatandaşların hoşça vakit geçirmeleri temennisinde bulundu.

"Boğazı Tanıma Fırsatı Buluyoruz"

Gemiyi gezerken çocukların da büyük ilgisi ile karşılaşan Başkan Uzun, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Tura katılan vatandaşlar ise gemi turlarının yeniden düzenlenmesi için istekte bulunduklarında Başkan Uzun'un vatandaşa verdiği her sözü gibi bunu da yerine getirdiğini ifade etti. İstanbul'un başka hiçbir ilçesinde bu kadar uzun süren gemi turlarının yapılmadığı, Başkan Uzun sayesinde, İstanbul'u boğazdan tanıma fırsatı buldukları için çok şanslı olduklarını söyledi. Başkan Uzun'un Beylikdüzü için bir şans olduğunu ifade eden vatandaşlar, hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür etti.

Başkan Uzun, Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay ve diğer yetkililer, daha sonra iskeleden tura katılan vatandaşları el sallayarak uğurladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü Sakinlerinden Başkan Uzun'a 'Boğaz' Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement