Beylikdüzü'nden Milli Hassasiyet - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü'nden Milli Hassasiyet

Beylikdüzü\'nden Milli Hassasiyet

Beylikdüzü Belediyesi, yurdun çeşitli bölgelerinde yaşanan terör olayları nedeniyle programı erteledi.

13.08.2012 13:30

Beylikdüzü Belediyesi, geçtiğimiz günlerde yurdun çeşitli bölgelerinde yaşanan terör olaylarında, şehit ve gazilerimizin olması dolayısıyla, müzikli programlarını erteledi. Beylikdüzü Ramazan Kasabası'nda, Ramazan ayının kendine has güzellikleri olan paylaşma, yardımlaşma gibi hasletlerin yaşatıldığı sahurlar, iftarlar ve sonrasındaki etkinlikler devam ediyor.

Tüm Türkiye'yi hüzne boğan terör olayları dolayısıyla müzikli programlarını erteleyen Beylikdüzü Belediyesi, Ramazan gecelerinde söyleşi, tasavvuf dinletisi ve film gösterimleriyle iftar sonrası etkinliklerini sürdürüyor. Bu kapsamda, Ramazan Kasabası'nda yapılan "Çağrı" filminin gösterimi halktan büyük ilgi gördü. Ramazan Kasabası'nın misafirleri, yaz akşamlarında açık havada film izleyerek, nostaljik anlar yaşadılar.

'SADECE SEVİNÇLERİ DEĞİL, ACILARI DA PAYLAŞIYORUZ'

Konuyla ilgili konuşan Belediye Başkanı Yusuf Uzun, "Paylaşma ve bereket ayı olan Ramazan'da sadece sevinçleri değil, milletimizin acılarını da paylaşıyoruz. Ülkemizde yaşanan müessif olaylar hepimizi derinden yaraladı. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve tüm milletimize baş sağlığı; gazilerimize de Cenabı-ı Allah'tan acil şifalar diliyorum. Hal böyle iken, müzik eğlence içerikli programlarımızı erteledik. İftar sonrasında halkımıza Ramazan gecelerini farklı kılacak etkinlikler sunmaya devam ediyoruz. Ramazan Kasabası'nın hemen yanında bulunan Fatih Sultan Mehmet Camii ve diğer 6 noktadaki sabit iftar sofraları ile ilçenin çeşitli noktalarında kurulan sokak iftar sofraları da Ramazan boyunca komşuları, hemşehrileri buluşturmaya devam edecek" dedi.

Ramazan etkinlikleri kapsamında, bu akşam da Reha Yeprem Beylikdüzü Belediyesi'nin konuğu olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü'nden Milli Hassasiyet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement