Beylikdüzü'nde Şehirleşmeye Tam Destek - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü'nde Şehirleşmeye Tam Destek

Beylikdüzü\'nde Şehirleşmeye Tam Destek

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un bu haftaki adresi Beylikdüzü Sinoplular Derneği oldu.

01.04.2013 13:31

Her hafta sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un bu haftaki adresi Beylikdüzü Sinoplular Derneği oldu. Başkan Uzun daha sonra Koç İlköğretim Okulu'nun Voleybol takımlarının kutlama yemeğine katıldı.

Beylikdüzü Sinoplular Derneği, Gürpınar'daki merkezinde Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'u ağırladılar. Başkan Uzun'a Gürpınar'da gerçekleştirilen yol, tretuar ve sahil düzenleme çalışmaları için teşekkür eden dernek üyeleri yeni yapılacak projelerin de bilgisini edindiler. Başkan Uzun toplantının ardından Koç İlköğretim Okulu'nun Bayece Restoran'da düzenlenen kutlama yemeğine katıldı. Voleybol takımlarının başarılarını kutlayan öğrencilere destek veren Belediye Başkanı Uzun, her zaman sporculara destek olacaklarını ifade etti.

Gürpınar köyden şehire geçiş yapıyor

Gürpınar'daki Beylikdüzü Sinoplular Dernek üyeleri Gürpınar'ın gün geçtikçe şehir görüntüsüne kavuşmasından dolayı mutlu olduklarını; ancak bu çalışmaların daha da hızlı gerçekleşmesini istediklerini belirttiler. Köy hayatından şehir hayatına geçişin bazı sıkıntıları oluşturduğunu ifade eden Başkan Yusuf Uzun çalışmalarına her gün devam ettiğini, yeni yapılan konut projeleri sayesinde bir dönüşümün yaşanarak Gürpınar'ı daha modern bir şehir haline getirdiğini söyledi.

Koç ilköğretim'in Voleybol oyuncularının kutlamasına ortak oldu...

Koç İlköğretim Okulu Voleybol takımı oyuncuları için kutlama gecesi düzenledi. Gürpınar'da bulunan Bayece Restoran'da gerçekleştirilen kutlama gecesinde öğrenciler sezon boyu aldıkları başarıları güzel bir gece ile kutladılar. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelerek öğrencilerin başarısına ortak oldu. Başkan Uzun spora her daim büyük destek verdiklerini, başarıya ulaşma yolunda kendilerinden destek isteyen tüm kurumların yanında olacaklarını ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü'nde Şehirleşmeye Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement