Beylikdüzü'nde Gençlik Şöleninde Badem Grubu - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü'nde Gençlik Şöleninde Badem Grubu

Beylikdüzü\'nde Gençlik Şöleninde Badem Grubu

19 Mayıs coşkusunda Beylikdüzü'nde Gençlik şölenine Badem grubu damga vurdu

21.05.2012 10:42

Beylidüzü'nde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşku içerisinde kutlandı. Kutlamalar kapsamında gençlerin sevgilisi Badem grubu da verdiği konserle, Beylikdüzü'nde 7'den 70'e herkesi müziğe doyurdu.

Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü Gençlik Meclisi'nin düzenlediği Badem Konseri, gençlere unutulmaz bir gece yaşattı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen Gençlik Şölenindeki konserde, gençler Badem grubunun şarkıları ile coşkulu bir bayram yaşadı. Konserde Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, gruba yaptıkları müzik şöleninden dolayı teşekkür etti. Başkan Uzun, Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğinin gençlerin elinde olduğunu ve bu gençlerin Cumhuriyeti çok daha iyi noktalara taşıyacağına inandığını söyledi.

Beylikdüzü Gençlik Meclisi tarafından organize edilen Gençlik Şöleni'nde Gençlik Meclisi Başkanı Ercan Albeniz, Gençlik Şöleni'ne katkılarından dolayı Belediye Başkanı Uzun'a teşekkür plaketi takdim etti.

Beylikdüzü Belediyesi Etkinlik Alanı'nda düzenlenen Gençlik Şöleni'nde Badem Konseri'nin ardından Gençlik Meclisi'nin düzenlediği çekilişe katılan 3 kişi notebook sahibi oldu. Şölende bir de stant kuran gençleri, Başkan Uzun ve Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil ziyaret etti ve hazırladıkları programdan dolayı gençleri tebrik ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü'nde Gençlik Şöleninde Badem Grubu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement