"Beylikdüzü'nde Dört Mevsim Sevgi Var" - Son Dakika
Güncel

"Beylikdüzü'nde Dört Mevsim Sevgi Var"

"Beylikdüzü\'nde Dört Mevsim Sevgi Var"

3. Yıldönümünü Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un katılımıyla Maya Restaurant'ta pasta keserek, coşkuyla kutladı.

29.05.2013 14:07

Beylikdüzü'nde 2010 yılında kurulan Beylikdüzü Sevgi ve Dayanışma Derneği, 3. Yıldönümünü Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un katılımıyla Maya Restaurant'ta pasta keserek, coşkuyla kutladı.

Beylikdüzü Sevgi ve Dayanışma Derneği kuruluşunun 3. Yılını vatandaşlarla birlikte kutladı. Programa katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, "Beylikdüzü'nde yaşayan bayanların kurduğu Sevgi ve Dayanışma Derneği'nin faaliyetlerini memnuniyetle takip ediyorum" dedi. Özellikle kadınların demokratik bir platformda yer almasının önemine dikkat çeken Başkan Uzun, katılımcı bireyleri her durumda desteklediklerini belirtti. Dernek Başkanı Dilek Kazan ise "Biz insanlar için bir köprüyüz. Köprüleri çoğaltmak ve insanlar arasında mutluluk rüzgarı estirmek için Sevgi ve Dayanışma Derneği'ni kurduk. Bugün olduğu gibi her zaman destek bekliyoruz" dedi. Dernek Başkanı Kazan Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'a Plaket vererek kendilerine teşekkür etti.

"STK'lar Belediye Yönetimimize Dahil Olabiliyor"

Beylikdüzü'nü yönetirken her zaman halkın desteğini ve görüşlerini alarak çalıştıklarını da anlatan Başkan Uzun, ilçemizde dört mevsim sevgi olduğunu dile getirerek, "İlçemizde bulunan sivil toplum kuruluşları ve bireysel katılımcılar da bizim belediyecilik çalışmalarımız da yer almaktadırlar. Çalışmalarımızı sizlerle birlikte yürüterek ilçemizde başarılı işlere imza atıyoruz" dedi.

Dernek kutlama programına; Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanları Ayhan Başarır, Av. Ercan Ay, Başkan Yardımcısı Efraim Yeşil, Beylikdüzü İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Beylikdüzü Karadenizliler Dernek Başkanı Halil İbrahim Türkgenç, Delta Şirketler Gurup Başkanı Seyithan İşsiz katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Beylikdüzü'nde Dört Mevsim Sevgi Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement