Beylikdüzü'nde Çıtayı Yükselttik, Bu Vizyonla Devam Edeceğiz - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü'nde Çıtayı Yükselttik, Bu Vizyonla Devam Edeceğiz

Beylikdüzü\'nde Çıtayı Yükselttik, Bu Vizyonla Devam Edeceğiz

Teras Konutları sakinleri ile bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, vatandaşlar tarafından samimi bir hava içinde karşılandı.

22.11.2013 09:09

Teras Konutları sakinleri ile bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, vatandaşlar tarafından samimi bir hava içinde karşılandı. Yapılan belediyecilik faaliyetleri ile ilgili sunum yapan Başkan Uzun, "Beylikdüzü'nde çıtayı yükselttik, bu vizyonla devam edeceğiz" dedi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Teras Konutları sakinleri ile toplantıda buluştu. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ercan Ay, Başkan Danışmanı Ayhan Başarır ve Meclis Üyesi Ebru Habip de katıldı. Site sakinleri, özellikle İSKİ ile ilgili Teras Konutları'nın yaşadığı bazı sıkıntıların giderilmesi için Beylikdüzü Belediyesi'nin aracı olmasını istedi. Başkan Uzun, bu konuda belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

"Bölgeye Spor Kompleksi kazandırıyoruz"

Dört buçuk yıllık belediye başkanlığı dönemi ile ilgili vatandaşları bilgilendiren Başkan Uzun, belirlenen hizmet ve projelerin hayata geçmeye başladığını dile getirdi. Beylikdüzü için en önemli projeler olan Yeşil Vadi, Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Beylikdüzü Spor Kompleksi inşaatlarının hızla devam ettiğini, Yeşil Vadi ve Beylikdüzü Spor Kompleksi projelerinin ise birkaç ay içinde tamamlanarak, Beylikdüzü halkının hizmetine sunulacağını ifade etti. Başkan Uzun'a çocuklar da büyük ilgi gösterdi. Kendisine sitelerine yaptığı ziyaret için teşekkür eden çocuklar, Başkan Uzun'a çiçek takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü'nde Çıtayı Yükselttik, Bu Vizyonla Devam Edeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement