Beylikdüzü Sokak İftarları Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü Sokak İftarları Devam Ediyor

Beylikdüzü Sokak İftarları Devam Ediyor

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, partililerini ve Beylikdüzü halkını ilçe iftarlarında ağırlamaya devam ediyor.

29.07.2013 10:11  Güncelleme: 10:16

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, partililerini ilçede ağırlamaya devam ediyor. Partisine toplu katılım programında konuşan Milletvekili Gülay Dalyan, vatandaşlardan çalışanla çalışmayanları ayırt etmelerini; çalışana değerini vermelerini istedi. Beylikdüzü"nde Kavaklı Merkez Mahallesi"ndeki iftar programına da katılan Dalyan, Belediye Başkanı Uzun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. Bülbüllü, masa masa dolaşarak vatandaşı selamladı ve birlikte iftar açtılar. Daha sonra Yakuplu Sosyal Tesisleri"nde Yerel Basın Birliği"nin iftarında yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen Dalyan, Uzun ve Bülbüllü, oradan Beylikdüzü Trabzonlular Derneği"nin düzenledi iftar ve sohbet programına katıldılar.

"Çalışana Değerini Verin"

Gürpnar"da Beylikdüzü Engelliler Derneği"ndeki partiye toplu katılım programına katılan Milletvekili Dalyan, Başkan Uzun ve İlçe Başkanı Bülbüllü, partiye katılanlara rozet taktılar.

Milletvekili Dalyan yaptığı konuşmada, "Parti olarak, milletvekiliyle, belediye başkanıyla, ilçe başkanıyla, mahalle başkanıyla, mahalle kadın kolu başkanıyla burudayız. Sizler daha önce hiç böyle özveri ile hizmet eden başka birilerini gördünüz mü? Belediye Başkanımız çok mütevazı ve çok çalışkan bir başkan. ilçede, çok önemli soruları çözdü; kuruluşundan itibaren dört yıl geçmesine rağmen, Beylikdüzü birçok alanda örnek alınan bir belediye haline geldi. Bizler tüm ekibimizle çalışıyoruz. Sizlerden de isteğimiz; çalışanın değerini verin" şeklindeki görüşlerine yer verdi.

Gelişen Gürpınar…

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ise konuşmasında; Gürpınar"de çok önemli hizmetler yaptıklarını dile getirdi. Sahil bandı projesi yanında merkez kısımlarda tüm yolların, altyapının, çevre düzenlemelerinin, ağaçlandırmanın ve aydınlatmanın yapıldığını, Gürpınar"ın görünümünün eskiye göre çok iyi duruma geldiğini ifade etti. Gürpınar ve diğer bölgelere yaptıkları farklı hizmetlerde, çok modern ve daha yaşanılır bir yapı oluşturmak istediklerini belirten Başkan Uzun, bunun da vatandaşların desteğiyle olacağını dile getirdi. İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü de konuşmasında, partisine katılanların çok doğru bir tercih yaptığını, üyeliklerinin hayırlı olması temennisine bulundu.

Vatandaş İle Koyu Sohbet…

Daha sonra Dalyan, Uzun ve beraberindekiler Gürpınar 80. Yıl parkına giderek, parktaki vatandaşlarla sohbet etti. AK Parti Beylikdüzü İlçe Yürütme Kurulu toplantısının bir bölümüne de katılan Dalyan ve Uzun, partili yöneticilerle bir araya geldi. Başkan Uzun, yoğun ziyaretlerin ardından Beylikdüzü Etkinlik alanında belediye tarafından düzenlenen sahur programına katıldı. 750 kişilik sahur yemeği öncesinde ise Başkan Uzun vatandaşlar ile sohbet etti. Başkan Uzun, Beylikdüzü"nün çok huzurlu bir ilçe olduğunu, bu huzur, birlik ve beraberliğin korunmasına katkı sağlayan Beylikdüzü halkına teşekkür etti. Başkan Uzun, Sahur bereketini vatandaşlarla birlikte paylaşmanın da kendilerini oldukça mutlu ettiğini ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü Sokak İftarları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement