Beylikdüzü Bir Kütüphaneye Daha Kavuştu - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü Bir Kütüphaneye Daha Kavuştu

Beylikdüzü Bir Kütüphaneye Daha Kavuştu

Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Okullar Hayat Bulsun” projesi kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı İstanbul İl Özel İdare ve Beylikdüzü Belediyesi tarafından, ilkokul öğrencilerine yönelik kapsamlı bir kütüphane açıldı.

11.03.2014 15:13

Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Okullar Hayat Bulsun" projesi kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı İstanbul İl Özel İdare ve Beylikdüzü Belediyesi tarafından, ilkokul öğrencilerine yönelik kapsamlı bir kütüphane açıldı.

Beylikdüzü bir kütüphaneye daha kavuştu. Beylikdüzü Şehit Bilal Özcan İlkokulu'ndaki kütüphanenin açılışını Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları Efrahim Yeşil ve Av. Ercan Ay, öğrencilerle birlikte yaptı. Açılışta konuşan Başkan Yardımcısı Av. Ercan Ay, Beylikdüzü'nde yeni bir kütüphaneye kavuştukları için mutlu olduklarını, içerisinde eğitim ve çocukların olduğu her projeye sonuna kadar destek verdiklerini dile getirdi. Başkan Yardımcısı Ay, Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un selamını da davetliler ve öğrencilere iletti. Başkan Yardımcıları Yeşil ve Av. Ay, daha sonra diğer davetliler ve öğrencilerle kütüphaneyi gezdi. Açılışa belediye meclis üyeleri Gülhan İbracık ve Ebru Habip ile birlikte meclis üyesi adayları da katıldı. Öğrenciler de yeni bir kütüphaneye kavuştuklarından dolayı Başkan Uzun'a teşekkür etti.

Yaklaşık 12 bin kitabın bulunduğu kütüphanenin kitap ve organizasyon desteği Beylikdüzü Belediyesi tarafından sağlanırken, mobilyaları da Milli Eğitim Bakanlığı tarafından karşılandı. Halka da açık olan kütüphanede, öğrencilere yönelik atölye çalışmaları ile okuma saatleri de organize edilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Beylikdüzü Bir Kütüphaneye Daha Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement