Beylikdüzü Belediyesinden Sporculara Malzeme Desteği - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü Belediyesinden Sporculara Malzeme Desteği

Beylikdüzü Belediyesinden Sporculara Malzeme Desteği

Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü Spor Malzemesi Dağıtım Programı kapsamında 20 spor kulübüne branşlarına göre spor malzemesi dağıttı.

11.02.2014 09:18  Güncelleme: 09:15

Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü Spor Malzemesi Dağıtım Programı kapsamında 20 spor kulübüne branşlarına göre spor malzemesi dağıttı. Spora desteğini esirgemeyen Beylikdüzü Belediyesi, 20 spor kulübüne spor malzemesi hediye etti. Malzeme dağıtım törenine Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil ve Beylikdüzü Spor Kulüpleri Birliği Başkanı İsmail Yalçın da katıldı.

Beylikdüzü Spor Kulüpleri Birliği Başkanı İsmail Yalçın, Soçi'de devam eden Kış Olimpiyatları'nda mücadele eden Beylikdüzü Kayak İhtisas Kulübü Sporcusu Sebahattin Oğlaga'ya başarı dilerken, Kick Boks Gençler Avrupa Şampiyonası'nda üçüncü olan Gürpınar İMKB Lisesi öğrencisi Bahadır Güneş'i de kutladı.

"DESTEK BAŞARIYI ARTIRACAK"

Beylikdüzülü sporcuların bir yılda elde ettiği başarıların ödüllendirilmesi programının her yılın Haziran ayında yapılacağını belirten İsmail Yalçın, kulüplere malzeme yardımı programının da Ekim'de gerçekleştirileceğini ifade etti. Spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını belirten Yalçın, sağlanan desteklerin sporda başarıyı da artıracağına dikkat çekti.

"ŞAMPİYON SPORCULAR ÇIKACAK"

Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil de, İstanbul'da kulüpler birliği kurularak spora bu denli destek veren başka bir belediye olmadığını belirterek, yapılan yatırımların Beylikdüzü'ndeki sporda başarı kazanılmasını sağladığını ifade etti.

Yeşil, Beylikdüzü Olimpik Spor Kompleksi'nin tamamlanmasıyla birçok spor branşında spor yapabilme imkanı doğacağını ve ileride şampiyon sporcuların çıkacağına inandığını ifade etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü Spor Kulüpleri Birliği'nin birlikte organize ettiği programda konuşmalar sonrasında Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Efrahim Yeşil, Av. Ercan Ay, Başkan Danışmanı Ayhan Başarır, spor kulüplerine malzeme dağıttı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Beylikdüzü Belediyesinden Sporculara Malzeme Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement