Beylikdüzü Belediye Başkanı Uzun, Gazetecilerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü Belediye Başkanı Uzun, Gazetecilerle Buluştu

Beylikdüzü Belediye Başkanı Uzun, Gazetecilerle Buluştu

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ilçede oturan gazetecilerle yemekte buluştu.

16.01.2014 10:53

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ilçede oturan gazetecilerle yemekte buluştu.

Beylikdüzü ilçesinde oturan gazeteciler Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un davetlisi olarak Maya Restoran'da düzenlenen yemekte bir araya geldi. Geceye Başkan Yusuf Uzun'un yanı sıra Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, İhlas Haber Ajansı (İHA) Görüntülü Haberler Müdürü Esra Yargıcı Şimşek, Spor Müdürü Mustafa Karagöl, gazeteciler ve yazarlar katıldı. Gecede bir konuşma yapan Başkan Yusuf Uzun, "Yaşadığımız kenti tanımayı, bilmeyi hepimiz arzu ederiz. Ama günlük yaşantımızdaki koşuşturmacadan mahallemizdeki bazı ayrıntıları bile fark edemiyoruz. Bizim 'Beyaz Gezi' olarak nitelendirdiğimiz, tanıtım filmleriyle, slaytlarla sunmak yerine bizzat otobüsle Beylikdüzü'nü adım adım gezerek ilçeyi sizlere tanıtmak isteriz" dedi.

Başkan Yusuf Uzun, göreve geldikleri günden bu yana Beylikdüzü'nde imar artışına müsaade etmediklerini ve bundan sonra da etmeyeceklerini belirterek, "Hatta bazı noktalarda imar yoğunluklarını düşürdüğümüzü söylemek isterim" diye konuştu.

Uzun'un ardından tek tek söz alan gazeteciler Beylikdüzü Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, görüşlerini paylaştı. Gece Türk Halk Müziği sanatçısı Ender Balkır'ın türküleriyle devam etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Beylikdüzü Belediye Başkanı Uzun, Gazetecilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement