Beylikdüzü 3. Çevre Şenliği Ödül Töreni Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü 3. Çevre Şenliği Ödül Töreni Düzenlendi

Beylikdüzü 3. Çevre Şenliği Ödül Töreni Düzenlendi

Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nün düzenlediği 3. Çevre Şenliği Ödül Töreni Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

05.06.2013 12:29

Beylikdüzü Belediyesi 3. Çevre Şenliği Ödül Töreni'nde ilköğretim, lise öğrencileri arasında düzenlenen fotoğraf, resim, karikatür, şiir ve kompozisyon yarışmaları ile anasınıfı öğrencileri arasında yapılan pastel boya, resim yarışmasında birincilere dizüstü bilgisayar, dereceye giren diğer yarışmacılara tablet bilgisayar, fotoğraf makinesi, bisiklet ve bazı hediyeler ile plaket takdimi yapıldı.

"Daha Güzel Bir Beylikdüzü"

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'u temsilen bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Osman Dinç, "Amacımız daha temiz, daha yaşanabilir bir çevre, daha bilinçli bir toplum ve daha güzel bir Beylikdüzü" dedi. Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu ve İlçe Müftüsü Süleyman Küçük de düzenlenen çevre şenliğinden dolayı Belediye Başkanı Yusuf Uzun'a ve belediye yetkililerine teşekkür etti.

Plaketler Takdim Edildi

Dereceye girenlere ödülleri ve etkinliğe katkıda bulunanlara plaketleri İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, Belediye Başkanı Yardımcıları Efrahim Yeşil, Osman Dinç, Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay, Belediye Zabıta Müdürü Üzeyir Çöl, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ersin Temel tarafından takdim edildi.

Emre Altıner ve Grubu'nun verdiği müzik dinletisi ise katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

Atık Pil Toplama Yarışması…

Program belediyenin düzenlemiş olduğu okullar arası Atık Pil Toplama Yarışması'nda en çok pili toplayan Abidin Nesimi Fatinoğlu Meslek Lisesi okula projeksiyon kazandırdı, 2. olan Mehmet Gesoğlu ilköğretim Okulu Laptop ve 3. olan Büyükşehir İlköğretim Okulu ise Yazıcı almaya hak kazanmış oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü 3. Çevre Şenliği Ödül Töreni Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement