"Beton'da Farkındalık Yarat, Hayata Değer Kat" - Son Dakika
Güncel

"Beton'da Farkındalık Yarat, Hayata Değer Kat"

"Beton\'da Farkındalık Yarat, Hayata Değer Kat"

Akçansa, 4. Betonik Fikirler Proje Yarışması'nı düzenliyor.

27.02.2013 10:22

Çimento sektörünün lideri Akçansa, yeni konut veya iş yeri alacak kişilere betonun markasını sorgulatmak; sürdürülebilir gelecekte çimento ve betonun önemini vurgulamak amacıyla 4. kez' Betonik Fikirler Proje Yarışması'nı düzenliyor. Türkiye'deki tüm İnşaat Mühendisliği, Mimarlık, İletişim, Güzel Sanatlar, İktisadi veİdarifakültelerinin lisans ve yüksek lisans öğrencilerine açık olan yarışmada öğrenciler,çimento ve betonun marka bilincini arttıracak ve farkındalık yaratacak çözüm projeleri üretecekler.

Akçansa A.Ş.'nin düzenlediği "Beton'da Farkındalık Yarat, Hayata Değer Kat" konulu Betonik Fikirler Proje Yarışması'nın başvuruları 18 Şubat Pazartesi günü başladı.Tüm üniversite öğrencilerine açık olan Betonik Fikirler Proje Yarışması'nın son başvuru tarihi 15 Mart Cuma, son proje teslim tarihi ise 12 Nisan Cuma günü. Öğrenciler yarışmaya en az 2, en çok 4 kişilik gruplar halinde katılabilecekler. Yarışma sonucunda birinci olan grubun kazananlarına iPad, 2. Gruba3.000 TL ve 3. gruba ise 1.500 TL'lik Teknosa hediye çeki verilecek.

Birinci olan ekip, Akçansa'da staj yapma hakkı da elde edecek.Ayrıca Akçansa, Betonik Fikirler Proje Yarışması'na katılan her bir yarışmacı için TEMA'ya bir fidan bağışlayarak, daha yeşil bir dünya için gerçekleştirdiği projelere gençleri de ortak edecek.

Dereceye girenlere ödülleri,15 Mayıs 2013 tarihinde Sabancı Center'da düzenlenecek bir törenle verilecek.

Gürdal: Binalarda kullanılan betonun markası konusunda farkındalık yaratmayı hedefliyoruz…

Yeni konut veya iş yeri satın alınırken yapıda kullanılan betonun markasını sorgulatacak, bilinci arttırarak farkındalık yaratacak çözümler üretmeye yönelik başlatılan "Betonik Fikirler Projesi" konusunda Akçansa Genel Müdürü Hakan Gürdal şunları söyledi:

"Türkiye'nin lider çimento ve hazır beton üreticisi Akçansa olarak bu seneBetonik Fikirler Proje Yarışması'ndagenç arkadaşlarımızın, konut alırken veya iş yeri alacak kişilerin betonun markasını sorgulatacak, bilinci arttıracak ve farkındalık yaratacak pazarlama projeleri ve fikirleri üretmelerini amaçlıyoruz. Günümüzde binalarda kullanılan betonun kalitesi çok önemli. Ancak araştırmalar gösteriyor ki konut satın alan kişiler bu konuda çok bilinçli değiller. Bu yönde bir boşluk gördük ve yapılarda ve yaşam alanlarında kullanılan beton kalitesinin önemine dikkat çekmek amacıyla yeni bir yaklaşım ile yola çıktık. Sektörde ilk kez marka bazında bu girişimi yaparak potansiyel konut alıcılarının konut satın alırken binada kullanılan betonun kalitesini de sorgulamalarını amaçlıyoruz.."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Beton'da Farkındalık Yarat, Hayata Değer Kat' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement