Beşiktaş'ta Restorasyon Halindeki Bina Çöktü, Bir Kişi Göçük Altında - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş'ta Restorasyon Halindeki Bina Çöktü, Bir Kişi Göçük Altında

Beşiktaş\'ta Restorasyon Halindeki Bina Çöktü, Bir Kişi Göçük Altında

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde restorasyon halindeki 3 katlı binada çökme meydana geldi. Bir kişinin göçük altında kaldığı belirtilirken itfaiyenin olay yerinde çalışması sürüyor. Beşiktaş Kuruçeşme Mahallesi Arnavutköy Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı binanın duvarında kısmi çökme meydana geldi. Restorasyonu yapılan binadaki çökme nedeniyle bir kişinin göçük altında kaldığı belirtildi. Olay yerine itfaiye, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Polis ise çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları ise devam ediyor.

12.08.2023 23:17

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde restorasyon halindeki 3 katlı binada çökme meydana geldi. Bir kişinin göçük altında kaldığı belirtilirken itfaiyenin olay yerinde çalışması sürüyor.

Beşiktaş Kuruçeşme Mahallesi Arnavutköy Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı binanın duvarında kısmi çökme meydana geldi. Restorasyonu yapılan binadaki çökme nedeniyle bir kişinin göçük altında kaldığı belirtildi.

Olay yerine itfaiye, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Polis ise çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları ise devam ediyor.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Beşiktaş'ta Restorasyon Halindeki Bina Çöktü, Bir Kişi Göçük Altında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement