Beşiktaş'ta Ersan Önce, Ersan'dan Sonra? - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş'ta Ersan Önce, Ersan'dan Sonra?

Beşiktaş\'ta Ersan Önce, Ersan\'dan Sonra?

Siyah-Beyazlı Takımın Genç Oyuncusunun Forma Giyemediği Son 10 Maçta Beşiktaş 18 Gol Yedi

07.03.2011 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SİYAH-BEYAZLI TAKIMIN GENÇ OYUNCUSUNUN FORMA GİYEMEDİĞİ SON 10 MAÇTA BEŞİKTAŞ 18 GOL YEDİ

ERSAN'IN BU SEZON FORMA GİYDİĞİ 17 MAÇTA SİYAH-BEYAZLI TAKIM 17 GOL YEMİŞTİ

Övünç ÖZDEM, İstanbul-DHA

Bu sezona Guti ve Quaresma gibi iki önemli futbolcuyu transfer ederek başlayan Beşiktaş yönetimi, Mustafa Denizli'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna ise Bernd Schuster'i getirmişti. Ligin devre arası transfer döneminde de boş durmayan Siyah Beyazlı yönetim Almeida, Simao ve Fernandes'i takımın kadrosuna katmıştı.

Yapılan transferler sonrası sezona büyük beklenti içinde giren Beşiktaş, Süper Lig'in ilk yarısının bitiminde lider Trazbzonspor'un 14 puan gerisinde kalarak hayal kırıklığı yaratmıştı.

UEFA Avrupa Ligi'nde yola devam edilmesi ve takıma katılan 3 yeni oyuncu ise umutların taze kalmasını sağlıyordu.

Ancak Siyah Beyazlı yönetimin hesapları tutmadı. Önce şampiyonluk yarışından kopan Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'ne de veda etti. Dün akşam yaşanan Trabzonspor mağlubiyeti ise bir anlamda Beşiktaş için bu sezon yaşanan hayal kırıklığının son halkası oldu.

Beşiktaş'ın bu sezon yaptığı flaş transferlerin yanında Adanaspor'dan bir yıllığına kiralanan Ersan Gülüm'ün ismi ise sezon başında çok fazla duyulmamıştı. Sessiz sedasız İstanbul'a gelen genç futbolcu, gösterdiği performans ile takımının değişmezleri arasına girdi. Zapatocny, Ferrari ve Sivok gibi stoperlerin arasından sıyrılan Ersan, takımın parlayan bir yıldızı olarak göze çarpıyordu. Ancak 26 Ocak'ta Trabzonspor ile oynanan kupa maçında sakatlanan ve sezonu kapatan genç oyuncu, Beşiktaş'ın sezonun ikinci yarısında yaşadığı düşüşün sebeplerinden biri oldu. Genç oyuncunun sakatlandığı günden buyana 6 Süper Lig, 2 Ziraat Türkiye Kupası ve 2'de UEFA Avrupa Ligi maçı oynayan Beşiktaş, bu karşılaşmaların sadece 3'ünde galip geldi. Beşiktaş bu 10 maçta toplam 18 gol yedi. Ersan'ın bu sezon Siyah Beyazlı formayı giydiği toplam 17 karşılaşmada ise yenen gol sayısı 17'de kalmıştı. Siyah Beyazlı takım bu karşılaşmalarda 3 beraberlik, 3 mağlubiyet ve 11 galibiyet almıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş'ta Ersan Önce, Ersan'dan Sonra? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement