Beşiktaş Rize'de Çalıştı - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş Rize'de Çalıştı

Beşiktaş Rize\'de Çalıştı

Ziraat türkiye Kupası'nda dün akşam Çaykur Rizespor'la 0-0 berabere kalan Beşiktaş, hafta sonunda yeşil mavili rakibiyle Süper Lig'de oynayacağı karşılaşma için bu sabah bir çalışma yaptı.

06.02.2015 12:31

Ziraat türkiye Kupası'nda dün akşam Çaykur Rizespor'la 0-0 berabere kalan Beşiktaş, hafta sonunda yeşil mavili rakibiyle Süper Lig'de oynayacağı karşılaşma için bu sabah bir çalışma yaptı.

BİLİC TOPLANTI YAPTI

Çaykur Rizespor'un Mehmet Cengiz Tesisleri'nde bir antrenman yapan Beşiktaş, çalışmasını ilk yarım saati medyaya açık olarak gerçekleştirdi. Teknik direktör Slaven Biliç, antrenmandan önce futbolcularıyla saha kenarında mini bir toplantı yaptı.

UĞUR BORAL, OPARE, MİLOSEVİC KATILMADI

Antrenmana, dün akşam oynanan maçta sağ alt arka adalesinde çekme olan Uğur Boral ile sakatlanarak oyunu terk eden Opare ve Miloseviç katılmadı. Opare ve Miloseviç'e bugün MR çekileceği, sakatlıklarıyla ilgili geniş kapsamlı değerlendirme yapılacağı vurgulandı.

HOLOSKO ANTRENMANI İZLEDİ

Beşiktaş'ta 22 oyuncunun katıldığı antrenmanda dünkü maçta forma giyen oyuncular düz koşu yaparken diğer futbolcular taktik çalışma gerçekleştirdi. Bu arada siyah  beyazlı takımın Çaykur Rizespor'a kiralık olarak forma giyen oyuncusu Holosko da antrenmanı saha kenarından takip etti. - Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş Rize'de Çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement