Beşiktaş, Kiev Maçına Hazır - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş, Kiev Maçına Hazır

Beşiktaş, Kiev Maçına Hazır

Almeıda Kadroda, Sımao ve Fernandes Kurallar Gereği Yok

16.02.2011 20:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ALMEIDA KADRODA, SIMAO VE FERNANDES KURALLAR GEREĞİ YOK

Beşiktaş, yarın akşam UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında Dimano Kiev ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde ilk onbeş dakikası basına açık yapılan çalışmada oyuncular ısınma hareketleri ile idmana başladı. İdmanın kapalı bölümünde ise oyuncuların taktik ağırlıklı bir çalışma yaptıkları kaydedildi.

Bu arada kaptan İbrahim Üzülmez'in takımdan ayrılmasına neden olan İbrahim Toraman'ın moralsiz olduğu gözlerden kaçmadı.

MUHTEMEL 11

Siyah-beyazlı takımın Dinamo Kiev ile oynayacağı karşılaşmada, devre arasında transfer edilen 3 Portekizli oyuncudan 2'si yer almayacak.

Kurallar gereği sadece 1 oyuncu oynatabilecek Beşiktaş, tercihini forvette Hugo Almeida'dan yana kullandı. Almeida, Dinamo Kiev karşısında gol ararken, bu oyuncu gibi devre arasında alınan Simao ve Fernandes ise kadroda bulunmayacak. Beşiktaş'ın Çek savunma oyuncusu Tomas Sivok da uzun bir aradan sonra Avrupa hasretini Dinamo Kiev maçıyla dindirecek.

Sezon başında ön eleme turunda Vikingur ile oynanan 2 maçta forma şansı bulan ve son olarak UEFA Avrupa Ligi'nde Viktoria Plzen ile deplasmanda oynanan karşılaşmada oynayan Sivok, sakatlığı nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalmıştı. Sözleşmesi dondurulan Sivok, Dinamo Kiev maçıyla uzun bir aradan sonra Avrupa heyecanı yaşayacak.

Siyah-beyazlı ekipte sakatlığı nedeniyle iki maçtır forma giymeyen İspanyol yıldız Guti'nin yarınki mücadelede forma giymesi bekleniyor.

Guti'nin yokluğunda organize olmakta zorlanan Beşiktaş'ta ayrıca cezası nedeniyle Ankaragücü maçında forma giymeyen Quaresma da Dinamo Kiev maçıyla formasına yeniden kavuşacak.

Beşiktaş'ta Dinamo Kiev maçı öncesi Alman oyuncu Roberto Hilbert kart cezası sınırında bulunuyor. Grup maçlarında Porto ve CSKA Sofya maçlarında sarı kart gören Alman oyuncu, yarınki maçta da sarı kart gördüğü takdirde rövanş maçında cezalı duruma düşecek.

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i ise şöyle:

Hakan, Ekrem-İ.Toraman-Sivok-İ.Köybaşı, Hilbert-Ernst-Guti, Nobre-Quaresma-Almeida

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş, Kiev Maçına Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement