Besaş'ta Müşteri İlişkileri Ve İletişim Eğitimi - Son Dakika
Güncel

Besaş'ta Müşteri İlişkileri Ve İletişim Eğitimi

Besaş\'ta Müşteri İlişkileri Ve İletişim Eğitimi

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Bursa Ekmek ve Besin Sanayi A.Ş. zengin ürün yelpazesinin yanı sıra başarılı müşteri ilişkileriyle de değerine değer katıyor.

10.05.2012 20:55  Güncelleme: 20:53

Bursa'nın en büyük ekmek fabrikası olan BESAŞ, müşteri memnuniyetini ön planda tutan faaliyetleri kapsamında çalışanlarına 'Müşteri İlişkileri ve İletişim' konulu eğitim verdi. Müşteri ilişkilerine özen gösterilmesi gerektiği bilinciyle faaliyetlerine yön veren BESAŞ, taşıma firması çalışanlarını müşteri ilişkileri hakkında bilgilendirdi.

Osmangazi Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde görevli Seyit İnce tarafından BESAŞ toplantı salonunda verilen eğitime, sevkiyat birimi çalışanlarıyla taşıma firmasında görevli personel katıldı.

BESAŞ Genel Müdür Mustafa Bektaş, "Müşteri iletişiminin etkinliğini sağlamak ve bunu tüm organizasyon çapında yaygınlaştırmak açısından bu eğitimi çok önemsiyoruz.

Çalışanların bu eğitimle gerektiği şekilde davranması sağlandığında satış ağının her noktasında da aynı düzeyde müşteri memnuniyetine ulaşılacağımızı umuyoruz. BESAŞ olarak kalite politikamız doğrultusunda müşteri memnuniyeti en önemli hedefimizdir" dedi.

Bektaş, vatandaşların memnuniyeti hedef alan çalışmalarının devam edeceğine işaret etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Besaş'ta Müşteri İlişkileri Ve İletişim Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement