Bendeniz'in Başarısı; Gönülden Kabul Görmek! - Son Dakika
Güncel

Bendeniz'in Başarısı; Gönülden Kabul Görmek!

Bendeniz\'in Başarısı; Gönülden Kabul Görmek!

Bendeniz'e bir yorum da ünlü müzik eleştirmeni Yavuz Hakan Tok'tan geldi.

14.10.2011 14:02

Yeni remix albümü ile listelerde hızla yükselişe geçen Bendeniz, müzik yazarlarından da tam not almaya devam ediyor. Naim Dilmener'in ''Günümüz pop müzik albümlerinin fersah fersah ötesinde'' diyerek nitelendirdiği albüme bir yorum da müzik eleştirmeni Yavuz Hakan Tok'tan geldi.

Ünlü eleştirmenin '' Bendeniz'i diğer pop yıldızlarından ayıran çok önemli bir fark var. O, albümleri ve şarkıları dışında kendini neredeyse görünmez kılmayı başarabilmiş bir şarkıcı. O kadar ki, albüm yayımladığı dönemlerde bile çok az sayıda televizyon programına çıkıyor, az röportaj veriyor, Bendeniz'den renkli basına en ufak bir haber malzemesi çıkmıyor.

Televizyonda bir ay görünmeyene "uzun süredir ortalarda yoksunuz" denilen bu öğütücü/kıyıcı camiada, bu tavra ve duruşa karşın sahiden yok olup gitmemenin tek bir açıklaması olabilir; gönülden kabul görmek.'' dediği Bendeniz'in remix albümü ile ilgili '' "Remix" versiyonlarda Murat Uncuoğlu, Ayhan Saygıner , Suat Aydoğan, Barış Büyük ve Soner Kıvanç'ın imzalarını görüyoruz. Müzik piyasasında bir çok iyi işe imza atmış, bilinen, sevilen, kabul gören aranjörler bunlar. Bu albümde ortaya koydukları iş de bunu bir kez daha ispat ediyor zaten.

"Remix" yapayım derken şarkıyı maymun eden, tanınmaz hale getiren, şarkıdan çok kendi aranjörlük marifetinin gösterişini yapan nicesini gördük, duyduk, dinledik bugüne dek. Burada ise bir çok versiyon, orijinalinden daha anlı şanlı, ihtişamlı olmuş. '' ifadelerini kullandı..

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bendeniz'in Başarısı; Gönülden Kabul Görmek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement