Belediye ve İzsu'dan Sorunlara Anında Müdahale - Son Dakika
Güncel

Belediye ve İzsu'dan Sorunlara Anında Müdahale

Belediye ve İzsu\'dan Sorunlara Anında Müdahale

İZSU, Aliağa'da yürüttüğü bir çok çalışmanın yanında su dağıtım şebekesindeki arızaları gidermek için kesintisiz 24 saat hizmet veriyor.

29.01.2012 12:27

Aliağa Belediyesi de arızanın ardından bozulan yol kaldırımları hızla onarıp çevreyi düzenleyerek yolun ve sokağın eski haline gelmesini sağlıyor.

UYUMLU ÇALIŞMA ANINDA ÇÖZÜM

Sokak şebekesi ile bina arasında kalan branşman arızaları, sayaç yanı patlağı ve su borusu patlaklarına arızanın büyüklüğüne bağlı olarak büyük, küçük ve orta olmak üzere personel ve araç kapasitesi değişen ekiplerle anında müdahale ediliyor. Aliağa Belediyesi de su patlaklarına müdahale edilen bölgelerde bozulan yolları asfalt, satıh kaplama veya parke taşı döşeyerek eski haline getirerek yurttaşların mağdur olmamasını engelliyor.

ALİAĞA BELEDİYESİ, SU VE KANALİZASYON HİZMETLERİNİ 2007 YILINDA DEVRETTİ.

5216 Sayılı yasa gereğince Aliağa'nın İzmir Büyükşehir Belediyesi sınırları içinde kalmasıyla birçok hizmetin yanı sıra 2007 yılında su ve kanalizasyon hizmetlerinin de Büyükşehir Belediyesi'ne devredildiğini ve ilgili hizmetlerin İZSU tarafından yürütüldüğünü hatırlatan Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz; "İZSU kentimizde 100 bin kişilik İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi hizmete açarak kentimiz ve körfezimiz açısında son derece önemli bir yatırım gerçekleştirdi. Körfezi evsel atıklardan kurtardı. Birlikte Değirmendere'yi ıslah ederek sel baskını riskini ortadan kaldırdık. Bunun yanı sıra köylerde ve kent içinde dere temizliği, dere ıslahı gibi çok önemli hizmetler veriyor. Ayrıca kent genelinde hatlarımızın çok eski olması nedeniyle sık arızalar, patlaklar meydana geliyor. İZSU ile ortaklaşa ve koordineli bir şekilde çalışarak tamir ve bakım yapılan yerlerin hemen düzenlemesini sağlıyoruz." dedi. Başkan Oğuz Aliağa kent içi içme suyu inşaatı ihalesinin yapıldığını ve önümüzdeki süreçte su hatlarının tamamının yenileceğini müjdeledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediye ve İzsu'dan Sorunlara Anında Müdahale - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement