Belediye Koordinatörüne Taciz İddiasıyla Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Belediye Koordinatörüne Taciz İddiasıyla Gözaltı

Belediye Koordinatörüne Taciz İddiasıyla Gözaltı

Muğla'da, annesinin yanında Amerikalı üniversite öğrencisi C.M.E.'yi, taciz ettiği iddiasıyla Belediye Koordinatörü gözaltına alındı.

07.06.2013 19:07  Güncelleme: 20:33

Muğla'da, annesinin yayına tatile gelen Amerikalı üniversite öğrencisi C.M.E.'ye, geçen perşembe günü bir restoran-bara eğlenmeye gitti. Anne- kız, burada karşılaştıkları bir grup Türk arkadaşıyla sohbet ederken, yanlarına iddiaya göre Yalıkavak Belediyesi Genel Koordinatörü C.Ö., gelip, masalarına oturdu.

ANNEMİN YAYINDA BANA SÜRTÜNMEYE BAŞLADI

Bir süre sonra C.Ö.'nün kendisini elle taciz etmeye başladığını ileri süren C.M.E., Yalıkavak Polis Merkezi'ne gidip, şikayetçi oldu. C.M.E., polisteki ifadesinde, ailesiyle birlikte beldedeki hayvanlar için gerekli yardım ve desteği sağladıklarını, Türk Sanat Müziği sanatçısı Nigar Uluerer'in 87 yaşında yaşamını yitirmesinin ardından hayvanlarının bir kısmını evinden alıp baktıklarını söyledi. Hayvanların barınması için belediye olan ilişkilerinde kendilerine yardımcı olduğu için C.Ö.'yü tanıdığını belirten C.M.E., "Yanımıza gelip, oturmak istedi. Kabul ettik. Bir süre sohbet ettikten sonra annemin yanında bana donüp, sürtünmeye, bacağımı okşamaya başladı. Rahatsız olduğumu belli etmeme rağmen devam etti. İyi Türkçe konuşuyorum, uyardım ancak yine anlamadı. Buna rağmen tacizini sürdürünce elini ısırıp, kurtuldum. Ardından da polise gidip, şikayetçi oldum" dedi.

TUTUKSUZ YARGILANACAK

Polis, şikayet üzerine evli olan C.Ö.'yü gözaltına aldı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen C.Ö., kendisini görüntüleyen basın mensuplarının soruları üzerine, "Birlikte eğleniyorduk. Alkollüydük. Kendilerine yakın davranmamı, yanlış anladılar. Taciz ettiğim doğru değil. Daha fazla konuşmak istemiyorum" demekle yetindi. C.Ö., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Belediye Koordinatörüne Taciz İddiasıyla Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement