Behlül İstanbul'u Tanıttı - Son Dakika
Güncel

Behlül İstanbul'u Tanıttı

Behlül İstanbul\'u Tanıttı

"İstanbul Alışveriş Festivali"nin Yurt Dışı Tanıtımı, Kıvanç Tatlıtuğ'un Katılımı ile Dubai'de Yapıldı.

19.02.2011 13:50  Güncelleme: 14:24

"İstanbul Alışveriş Festivali"nin yurt dışı tanıtımı, manken ve oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un katılımı ile Dubai'de yapıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, 18 Mart-26 Nisan arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek ve İstanbul'u alışveriş başkenti yapmayı hedefleyen "İstanbul Alışveriş Festivali"nin tanıtım faaliyetlerine başlandı.

Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü, festivalin yurt dışı tanıtımını Arap dünyasının ilgi ile izlediği Aşk-ı Memnu ve Gümüş dizilerinin başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ'un katılımı ile Dubai'de yaptı. Tatlıtuğ, tanıtım kapsamında, pek çok Türk dizisinin yayımlandığı MBC kanalında yayımlanan ve tüm Körfez ülkelerinde izlenen "Good Morning Arabs" adlı programa canlı yayın konuğu olarak katıldı. Canlı yayında "İstanbul Alışveriş Festivali"ne ilişkin bilgi veren Tatlıtuğ, festivalin resmi internet sitesi (www.istshopfest.com) ve festivalin sosyal paylaşım sitelerinin adreslerini izleyiciyle paylaştı.

Tanıtım programı kapsamında Dubai'de basın toplantısı ve resepsiyon düzenlendi. Tatlıtuğ da bazı basın kuruluşlarına özel röportajlar verdi. Festivalin tanıtımı amacıyla Şam, Kuveyt ve Azerbaycan'da Tatlıtuğ'un katılımı ile etkinlikler düzenlenecek. - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Behlül İstanbul'u Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement