Bebka İle Halkbank Arasında Protokol İmzalandı - Son Dakika
Güncel

Bebka İle Halkbank Arasında Protokol İmzalandı

Bebka İle Halkbank Arasında Protokol İmzalandı

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı ile Halkbank arasında 07.04.2011 tarihinde Ajansımız Bursa Ofisinde proje hesaplarının açılması ve eş finansmana yönelik protokol imzalandı.

08.04.2011 14:34

İmza törenine Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sayın Dr. Mehmet Sait CÜLFİK ile Halkbank adına Genel Müdür Yardımcısı Sayın İsmail Hakkı İMAMOĞLU, Bursa Bölge Koordinatörü Sayın Ali İhsan TÜRKMEN, Kobi Pazarlama Daire Başkanı Sayın Hakan BAŞARAN, Şube Müdürü Sayın Mukaddes YAZICI, Bölüm Müdürü Sayın Tuba Tunç YETER ve Bölüm Müdürü Sayın Şeyda Yıldız ELBİZİM katıldılar.

Söz Konusu Protokol ile BEBKA tarafından 2010 yılı mali destek kapsamında desteklenen projelere ilişkin ödemeler için Halkbank Gazcılar Şubesinde yararlanıcılar tarafından kendi adlarına açılacak proje hesapları kullanılacaktır. Protokol kapsamında, Halkbank, BEBKA ile sözleşme imzalayan yararlanıcıların eş finansmanına yönelik kredilendirme çalışması da yapılabilecek.

BEBKA Genel Sekreteri Sayın Dr. Mehmet Sait CÜLFİK söz konusu işbirliğinin önemine dikkat çekerken BEBKA olarak "Sanayi ve Turizmde Rekabet Gücünün Artırılması" 2010 yılı Mali Destek Programı kapsamında toplam destek tutarı 12 milyon TL olup, bu tutarın 8 milyon TL'si kar amacı güden kuruluşların, 4 milyon TL'si kar amacı gütmeyen kuruluşların projelerine destek sağlanacağını belirtti.

Sayın CülfikBursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansının 2011 ve gelecek dönemlerde bölgenin kalkınmasına yönelik olarak daha değişik ve spesifik destek programlarına da imza atacağını ve söz konusu programlarda da Halkbank ile işbirliği yapmaktan büyük memnuniyet duyacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bebka İle Halkbank Arasında Protokol İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement