BEBKA'dan BEGD'ye teknik destek - Son Dakika
Güncel

BEBKA'dan BEGD'ye teknik destek

BEBKA\'dan BEGD\'ye teknik destek

Bursa Ekonomi Gazetecileri Derneği tarafından üyelerinin donanımını artırmak amacıyla hazırlanan "Ekonomi Gazetecilerinin Kapasite Artırma Projesi", Bursa-Eskişehir-Bilecik Kalkınma Ajansı'ndan teknik destek almaya hak kazandı.

24.01.2017 12:00

Kuruluşunun üzerinden bir yıl gibi kısa süre geçmesine rağmen hazırladığı projeyle meslek örgütlerine örnek teşkil ettiğini belirten BEGD Başkanı Orhan Çelik "Eğitim, ülkemizde en önemli konuların başında geliyor. Maalesef mesleki anlamda da bu eksiklik bariz biçimde hissediliyor. Biz de dernek olarak üyelerimizin donanımını artırmak amacıyla eğitim projesi hazırladık. Projemiz BEBKA tarafından onaylandı. Hazırladığımız ilk projenin kabul görmesi bizim için gurur vesilesidir. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC)salonunda 27 Ocak 2017 günü başlayacak eğitim çerçevesinde BEGD üyeleri 5 ana başlık altında eğitime tabii tutulacak. Proked Akademi tarafından verilecek eğitim başlıkları dijital medya eğitimi, diksiyon ve topluluk önünde konuşma eğitimi, etkili iletişim ve beden dili eğitimi, finansal okuryazarlık eğitimi ve iş etiği eğitimi olarak sıralanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BEBKA'dan BEGD'ye teknik destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement