Bebeğinizin İhtiyacı Olan Her Şey - Son Dakika
Güncel

Bebeğinizin İhtiyacı Olan Her Şey

Bebeğinizin İhtiyacı Olan Her Şey

Markafoni, bu kez bebek bakımı üzerine yazan, ünlü blog yazarları Aysun Karaalioğlu ve Sıla Yılmaz tarafından tercih edilen Chicco markasını ağırlıyor.

18.09.2012 16:42

Kampanya kapsamında ünlü bebek ürünleri markası Chicco'ya ait araba koltuğundan oyuncağa, giyimden biberona her türlü bebek ürünü 17-20 Eylül tarihleri arasında markafoni.com'da!

Bebeğinin her şeyin en iyisine layık olduğunu düşünen anne babalar, Markafoni'nin yeni kampanyasına bayılacak! Moda dünyasının vitrini Markafoni, bebekleri mutlu etmeyi temel amacı olarak gören, İtalyan Chicco markasını misafir ediyor. Kampanya kapsamında bebek ve çocuklar için oyuncak, biberon, emzik, beslenme grubu, araba koltuğu, puset, bakım grubu, sağlık grubu, aksesuar, elbise, etek, t-shirt, sweatshirt, iç giyim, pantolon, tulum, ayakkabı, çorap, kazak, hırka, mont ve yelek gibi çok çeşitli ürünler sunuluyor.

Bilinçli anne babaların tercihi: Chicco!

Ünlü blog yazarlarıAysun Karaalioğlu ve Sıla Yılmaz kendi bebekleri için rengarenk, kaliteli ürünleriyle dikkat çeken Chicco markasını tercih ediyor. Kampanya için yapılan özel çekimde iki ünlü blog yazarı bebekleriyle birlikte kamera karşısına geçti. Çocuklarınızı mutlu edecek ürünlere avantajlı fiyatlarla sahip olmak istiyorsanız, bu kampanyayı kaçırmayın!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bebeğinizin İhtiyacı Olan Her Şey - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement