BDP Eski Milletvekili Nuri Yaman Vefat Etti - Son Dakika
Güncel

BDP Eski Milletvekili Nuri Yaman Vefat Etti

BDP Eski Milletvekili Nuri Yaman Vefat Etti

İzmir Valisi Cahit Kıraç, BDP eski Muş Milletvekili Nuri Yaman'ın vefat ettiğini öğrenince Özel Sissus Hastanesi'ni arayarak bilgi aldı.

27.06.2011 20:00

İzmir Valisi Cahit Kıraç BDP eski Muş Milletvekili Nuri Yaman'ın vefat ettiğini öğrenince Özel Sissus Hastanesi'ni arayarak bilgi aldı. Ardından Yaman'ın Çeşme Ildırı Günkent Sitesi'ndeki evine giderek eşi Hanife Yaman'a taziye ziyaretinde bulunan Vali Kıraç'a Çeşme Kaymakamı Cafer Sarılı da eşlik etti. Kıraç ziyaretinde aileye başsağlığı diledi. Nuri Yaman'ın eşi Hanife Yaman da Kıraç'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

NEREDE DEFNEDİLECEĞİ BELLİ DEĞİL

BDP İzmir İl Eşbaşkanı Yusuf Kaya ise yaptığı açıklamada BDP Muş Milletvekili Nuri Yaman'ı kaybetmenin üzüntüsü içinde olduklarını belirtti. Kaya, "Ailesiyle birlikte kaldıkları yazlıklarında kalp krizi geçirdiğini ve vefat ettiğini öğrenir öğrenmez ailenin yanına gittik. Daha önce ciddi bir hastalığı olmayan biriydi.

Mütevazi kişiliğiyle halk tarafından çok sevilen, demokratik barışı isteyen, bir milletvekilimizin ötesinde bir ağabeyimizdi. Gerçek bir demokrasi aşığı olan kamu işlerinde de çalışmış, geçmişte valilik ve ilçe müfettişliği yapmış, herkes tarafından takdirle anımsanacak birisi. Partimiz olarak ailesinin yanındayız. Ailesinin vereceği kararla Muş veya Ankara'ya defnedileceği netlik kazanacak" dedi. - İzmir/ Çeşme

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel BDP Eski Milletvekili Nuri Yaman Vefat Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement