BDP'den Tekzip - Son Dakika
Güncel

BDP'den Tekzip

BDP\'den Tekzip

BDP, "Pervin Buldan, CHP'li Gülseren Onanç'ın Beyoğlu belediye başkan adaylığını destekleyeceğini vaad etti" iddiasının gerçekdışı olduğunu söyledi.

14.08.2013 10:45  Güncelleme: 13:06

BDP, partinin CHP'yi destekleyeceği yönünde ortaya atılan bu tür haberlerin kamuoyunu yanıltmaya yönelik olduğunu iddia etti BDP, dün bir gazetedeki köşeyazısında yer alan " Pervin Buldan, CHP'li Gülseren Onanç'ın Beyoğlu belediye başkan adaylığını destekleyeceğini vaad etti" şeklindeki iddianın gerçekdışı olduğunu bildirdi. BDP'nin konuya ilişkin tekzibinde bu tür haberlerin kamuoyunu yanıltmaya yönelik olduğu iddia edildi.

BDP Genel Merkezi'nce yayımlanan Tekzip'te "CHP'li Onanç'ı BDP Destekler mi?" başlıklı köşe yazısına değinilirken şöyle denildi:

"Dün bir gazetede yayımlanan köşe yazısında, Grup Başkanvekilimiz Sayın Pervin Buldan'ın, CHP Üyesi Sayın Gülseren Onanç'ın İstanbul Beyoğlu belediye başkanı adayı olmasına açık destek vaat ettiği yönünde bir ifade kullanılmıştır. Söz konusu yazıdaki Sayın Buldan'ın "açık destek vaat ettiği' iddiası bütünüyle gerçek dışıdır, mesnetsizdir. Ne Sayın Buldan'ın, ne de herhangi bir parti yetkilimizin böyle bir açıklaması olmadığı gibi, böyle bir konu yetkili kurullarımızda gündeme bile gelmemiştir. Yerel seçim atmosferine girilmeye başlandığı şu günlerde böylesi kaynağı belirsiz ifadelerin kullanılmasının, kamuoyunu yanıltmaya yönelik olduğunu belirtmek durumundayız." - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel BDP'den Tekzip - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement