BBP'li Başkana, Ermeni Çalışanlardan Paskalya Ziyareti - Son Dakika
Güncel

BBP'li Başkana, Ermeni Çalışanlardan Paskalya Ziyareti

BBP\'li Başkana, Ermeni Çalışanlardan Paskalya Ziyareti

Sivas Belediyesi'nde çalışan Ermeni asıllı 2 Türk vatandaşı, Belediye Başkanı BBP'li Doğan Ürgüp'e paskalya bayramı nedeni ile ziyarettte bulundu.

09.04.2012 16:19

Sivas Belediyesi'nde çalışan Ermeni asıllı 2 Türk vatandaşı, Belediye Başkanı BBP'li Doğan Ürgüp'e paskalya bayramı nedeni ile ziyarettte bulundu.

Hıristiyanlar'ın 50 günlük oruçlarının ardından kutladıkları Paskalya Bayramı çerçevesinde Sivas Belediyesi bünyesinde çalışan Talin Arslanyan ile Karin Durmazgüler, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü makamında ziyaret ederek Paskalya Çöreği, boyanmış yumurta ve baklava ikram etti. Ziyarette konuşan Karin Durmazgüler ve Talin Arslanyan, 50 günlük oruç sonrasında paskalya bayramının kutlandığını belirterek, bunu Başkan Ürgüp ile paylaşmak istediklerini söyledi.

Ziyaretten memnunluk duyduğunu belirten Belediye Başkanı Doğan Ürgüp de duygularını şöyle dile getirdi:

"İki kardeşimiz Sivas Belediyesi bünyesinde görev yapıyorlar. Paskalyadan da anlaşılacağı gibi İsevi, aslen Ermeni olan Türk vatandaşlarımız. Belediyemiz bünyesinde görev yapan iki kardeşimizin de bayramını kutluyorum. Tabi ki Müslümanlar ile Hıristiyanlar aynı Allah'a inanıyoruz. Müslümanlar olarak aynı coğrafyada yaşadığımız farklı inançlara saygılı olmak zorundayız. Aynı coğrafyada yaşadığımız için de kaderlerimiz birdir. Bin yıldır bu topraklarda birlikte yaşadık. Ayrıca ikramlarda da ortak bir noktamız var." - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel BBP'li Başkana, Ermeni Çalışanlardan Paskalya Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement