BBP İl Yönetiminden Tanışma Ziyareti - Son Dakika
Güncel

BBP İl Yönetiminden Tanışma Ziyareti

BBP İl Yönetiminden Tanışma Ziyareti

Başkan Karaosmanoğlu, BBP İl Başkanı Duyar ile yönetimini misafir etti.

10.10.2012 12:12

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, BBP İl Başkanı Serhat Duyar ile yönetimini misafir etti. Demokrasilerde muhalefetin önemine değinen Başkan Karaosmanoğlu, kentle ilgili tüm öneri ve görüşlere açık olduklarına değindi.

BBP İL YÖNETİMİ ZİYARET

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Serhat Duyar ile yönetim kurulu üyeleri, Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. Yaklaşık bir ay önce göreve atandığını dile getiren BBP İl Başkanı Duyar, yönetim kurulunda yer alanları Başkan Karaosmanoğlu'na tanıştırdı. Sözlerine BBP'nin merhum genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu rahmetle anarak başlayan Başkan Karaosmanoğlu, Duyar ile yönetimine görevlerinde başarılar diledi.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

Siyasetin kendileri için halka hizmet olduğunu dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli'nde yapımı devam eden ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili BBP'li yöneticilere bilgi aktardı. Siyasette muhalefetin önemine vurgu yapan Başkan Karaosmanoğlu, BBP'li yöneticilerin kentle ilgili görüş ve önerilerine her zaman açık olduklarını dile getirdi.

AÇILIŞ PROGRAMINA DAVET

Ulaşım, yol ve çevreyle ilgili görüşlerini Başkan Karaosmanoğlu'na aktaran BBP İl Başkanı Duyar ile yöneticiler, kendisini 12 Ekim Cuma günü BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin de katılımıyla gerçekleşecek olan parti binası açılışına davet etti. BBP'lilerin davetini memnuniyetle karşılayan Başkan Karaosmanoğlu, programı müsait olması durumunda katılacağını dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BBP İl Yönetiminden Tanışma Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement