BBP Genel Başkanı Destici, Hasan Celal Güzel'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

BBP Genel Başkanı Destici, Hasan Celal Güzel'i Ziyaret Etti

BBP Genel Başkanı Destici, Hasan Celal Güzel\'i Ziyaret Etti

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Hasan Celal Güzel'i ziyaret etti.

07.09.2013 11:20  Güncelleme: 11:21

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Hasan Celal Güzel'i ziyaret etti.

Ankara Güven Hastanesinde tedavi gören Güzel'i Destici'nin yanı sıra Genel Sekreter Üzeyir Tunç, Genel Başkan Yardımcıları Tevfik Eren, Remzi Çayır, Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Ali Keser ile birlikte ziyaret etti.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Destici, Güzel'in normal hayata dönmesi için dua ettiklerini kaydetti.

Destici açıklamasında şunları söyledi: "Hasan Celal Güzel bey hem camiamız hem de Türkiye açısından ülkemizin yetiştirdiği en önemli değerlerden bir tanesidir. Kendisi rahmetli genel başkanımız merhum Muhsin Yazıcıoğlu döneminde ve daha sonraki dönemlerde yakın diyaloglar içerisinde bulunduğumuz birisidir. Kendisi hem siyasi, hem bilim hem de medya hayatına büyük zenginlik katmış biridir. Hasan Celal Güzel bey ile Türk Dünyası ve Türklük üzerine yapmış olduğu çalışmalar hakkında da sohbet etme imkanı bulduk. Hasan Celal Güzel bey Türk demokrasinin, inançlarımızın korunmasında darbelere karşı, darbecilere karşı her zaman dik durmuş mücadelesinde hiç yılgınlık göstermemiştir. Kendisi Türkiye'ye lazım olan birisidir. Dualarımız kendisi iledir. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşup tekrar aramıza döner." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel BBP Genel Başkanı Destici, Hasan Celal Güzel'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement